Cześć wszystkim, jest to mój pierwszy post na forum i mimo, że oglądam arhn.eu od dawna, dopiero teraz założyłem konto.
No więc na dobry początek wypowiem się tutaj.
1. Heroes of Might and Magic III - zdecydowanie i bezapelacyjnie, gram do dziś, z dysku w zasadzie nie zniknęła nigdy
2. GTA San Andreas - bardzo długo się zagrywałem, niepowtarzalny klimat
3. Seria FIFA - od 2005 roku gram w co drugą odsłonę
4. NFS Underground 2 - klimat, klimat, klimat
5. Wiedźmin - mam ogromny sentyment do części pierwszej, zdecydowanie mniejszy do drugiej
6. NBA 2k13 - gameplay nie do przebicia, praktycznie w żadnej grze sportowej
7. Colin McRae Rally 04 i 2005 - kiedyś piekielnie trudna, teraz nie aż tak bardzo, ale wciąż przyjemna i wciągająca
8,9,10... Burnout Paradise, Shaun White Snowboarding (te dwie do popykania sobie żeby się odstresować), Robin Hood - Legenda Sherwood (znów ogromny sentyment, a przy tym bardzo niegłupia gra), COD 4 (jak da radę z jakimś znajomym, tak samemu bez pogawędki przez skype tudzież inny wynalazek, już niezbyt)
No więc na dobry początek wypowiem się tutaj.

1. Heroes of Might and Magic III - zdecydowanie i bezapelacyjnie, gram do dziś, z dysku w zasadzie nie zniknęła nigdy
2. GTA San Andreas - bardzo długo się zagrywałem, niepowtarzalny klimat
3. Seria FIFA - od 2005 roku gram w co drugą odsłonę
4. NFS Underground 2 - klimat, klimat, klimat
5. Wiedźmin - mam ogromny sentyment do części pierwszej, zdecydowanie mniejszy do drugiej
6. NBA 2k13 - gameplay nie do przebicia, praktycznie w żadnej grze sportowej
7. Colin McRae Rally 04 i 2005 - kiedyś piekielnie trudna, teraz nie aż tak bardzo, ale wciąż przyjemna i wciągająca
8,9,10... Burnout Paradise, Shaun White Snowboarding (te dwie do popykania sobie żeby się odstresować), Robin Hood - Legenda Sherwood (znów ogromny sentyment, a przy tym bardzo niegłupia gra), COD 4 (jak da radę z jakimś znajomym, tak samemu bez pogawędki przez skype tudzież inny wynalazek, już niezbyt)