13-03-2013, 22:38
guy-fawkes Mam nieco inne zdanie. Dla mnie obiektywna recenzja i gusta ludzi nie wykluczają się. Każdy może lubić lub nie cierpieć gry, nie tylko dlatego, że nie jest dobra, a nie np. bo lubi szybkich strzelanek. To jego gust i kropka. Recenzent natomiast przy podejmowaniu decyzji powinien pamiętać, że ktoś inny może lubić szybkie strzelanki i to, że gra taka jest, nie traktować jako błąd. Ocenia tę grę nie tylko dla siebie, ale też dla innych. Ale ponownie zaznaczam, to tylko moją opinia, masz inną, super, nie oznacza to, że jest gorsza. Co do oryginalności, jest ona wielkim plusem produkcji, ale nie jej wymaganym elementem. Owszem, wyżej ceńmy gry oryginalne, ale dla mnie przesadą jest krytyka gry, że np. tylko się w niej strzela. Jeśli jest to dobrze zrobione, to nie minus gry. Każdy ma własną koncepcję na uniwersum Lary.
Ps. Żeby nie było nieścisłości, to ja pisałem "te pierdoły" o obiektywnej recenzji na youtubie, więc tak, bronie swoich poglądów. Mam inną nazwę konta, bo stworzyłem je dużo wcześniej.
Ps. Żeby nie było nieścisłości, to ja pisałem "te pierdoły" o obiektywnej recenzji na youtubie, więc tak, bronie swoich poglądów. Mam inną nazwę konta, bo stworzyłem je dużo wcześniej.