15-03-2013, 14:12
Czekałem na Waszą recenzję i muszę przyznać że po jej oglądnięciu, zacząłem zwracać uwagę na pewne rzeczy. Wczoraj wymaksowałem Singla (trofea) no i tyle... nie mam już co dalej robić (myślicie że dadzą jakiś DLC?). Niestety twórcy MUSIELI dodać kilka trofeów z Multi, żeby np. taki maniak jak ja (Musze mieć Platynę
) grał jeszcze przez jakiś czas.
Wracając do recenzji. Jest to pierwsza recenzja, która nie mówi jaka ta gra jest cudna.
Moim zdaniem kampania jest super, fajnie pokazuje początki Lary i jest dużo akcji. Nie nudziłem się w trakcie gry, co udowadnia fakt że jak uruchomiłem grę, wyłączyłem ją nad ranem jak musiałem iść do pracy. Podoba mi się to, że można większość przeciwników załatwić po cichaczu. No i te smaczki z poprzednich części
(cieszyłem się jak dziecko po zebraniu wszystkich sekretów, ci co zebrali wiedzą o czym mówię). Wyzwania dodane po to żeby zabrać nam jakieś 2 godzinki gry. Najbardziej boli mnie multi, fajna sprawa, gdyby nie te błędy :P (nieśmiertelność, miganie graczy = lag). Niestety jest to gra na jeden raz i na półkę.

Wracając do recenzji. Jest to pierwsza recenzja, która nie mówi jaka ta gra jest cudna.
Moim zdaniem kampania jest super, fajnie pokazuje początki Lary i jest dużo akcji. Nie nudziłem się w trakcie gry, co udowadnia fakt że jak uruchomiłem grę, wyłączyłem ją nad ranem jak musiałem iść do pracy. Podoba mi się to, że można większość przeciwników załatwić po cichaczu. No i te smaczki z poprzednich części