Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... › Newsy v
« Wstecz 1 ... 37 38 39 40 41 ... 44 Dalej »

Weekendowe promocje na Steamie
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Weekendowe promocje na Steamie
guy_fawkes Offline
SNES
Liczba postów: 363
Liczba wątków: 1
Reputacja: 63
17-05-2013, 10:24
Wspominając o Mass Effectach na Steamie warto zwrócić uwagę, że pierwsza część ma tylko EFIGS - nie ma polskiego tłumaczenia. Druga, o dziwo, już tak, choć nie jestem pewien, czy to aby tylko nie napisy. Szczerze mówiąc ceny sequela nie uważam za atrakcyjnej - EA co jakiś czas urządza przecenę gier z serii EA Classics i można dostać pudełko za 25zł. Sam za tyle kupiłem i to pół roku po premierze.

Borderlands 2 również aż tak nie zwala z kolan, gdyż wciąż czekamy na wznowienie "Wiosnobrania" na Muve.pl, kiedy gra została przeceniona do bodaj 30zł, ale niestety natłok chętnych z zagranicy zabił serwery sklepu.

Bardzo chętnie kupiłbym za to nowego Counter Strike'a dla świetnego gun game'a. Grałem już podczas jednego darmowego weekendu i strasznie mnie wciągnął akurat ten tryb, bo klasyczne mam w poprzednikach i niezbyt mnie ciekawią.

Oczywiście moje psioczenie wynika z odniesienia do naszych, polskich warunków. Dla Amerykanów czy Brytyjczyków to drobne.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Weekendowe promocje na Steamie - przez Ymir - 17-05-2013, 02:05
Weekendowe promocje na Steamie - przez guy_fawkes - 17-05-2013, 10:24

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 30-06-2025, 20:08 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.