24-05-2013, 20:32
Bardzo miłym zaskoczeniem był dla mnie soundtrack do Skyrima, nie byłem do tej pory zwolennikiem gier z serii TES, ale piątą część przekonała mnie do siebie gameplayowo, oraz urzekła muzycznie, jedna z niewielu ścieżek, które zakupiłem osobno. Jestem również wielkim zwolennikiem muzyki przygrywającej podczas gry w pierwszego StarCrafta (oczywiście wraz z dodatkiem), szczególnie ścieżka Terran skradła moje serce. Świetne brzmienie, oraz klimat ma również podkład z nowego Bioshocka, z którym niedawno miałem przyjemność obcować.
Jeśli zaś chodzi o soundtracki mniej autorskie - uwielbiam dobór gotowców w grach EA. Wszystkie części FIFA oraz NFS, w które miałem okazję grać miała naprawdę fajną listę utworów, gdzie każdy mógł znaleźć chociaż jeden utwór dla siebie.
Jeśli zaś chodzi o soundtracki mniej autorskie - uwielbiam dobór gotowców w grach EA. Wszystkie części FIFA oraz NFS, w które miałem okazję grać miała naprawdę fajną listę utworów, gdzie każdy mógł znaleźć chociaż jeden utwór dla siebie.