To lepiej napisz, dlaczego jest spoko, bo stats w tym stylu zakończy się warnem. Daję 24h. Pozdro600
~bleub
Edit.
Użytkownik napisał do mnie pmkę z zapytaniem dlaczego wymagam od niego edycji tego posta. Jako że ma on wyłączony system prywatnych wiadomości (i oczekuje odpowiedzi poprzez pw, fuck logic), postanowiłem wrzucić mu odpowiedź poniżej - mam nadzieję, drogi 738394 iż ją przeczytasz.
"Witam
Móglbyś wyjaśnić dlaczego nie mogę napisać o jakieś grze że jest "spoko"?
Pozdrawiam"
Oczywiście. Bezwzględnie (w miarę naszych możliwości) staramy się wymusić na użytkownikach pisanie konstruktywnych postów. Podanie nazwy gry i określenie jej mianem "spoko" w żadnym wypadku nie pomoże autorowi tematu w jego wyborze. Kupując samochód również zasugerowałbyś się opinią któregoś z forumowiczów w stylu "Kup Mercedesa, jest spoko"? Szanujmy naszych rozmówców tak samo jak wymagamy od nich szanowania nas. Poza tym, cytując regulamin forum, zabronione jest pisanie postów których celem jest zwiększenie licznika oraz postów ograniczających się do pojedynczych słów określających emocje - "ruchałbym", "super", "ok". Swoją wypowiedź należy poprzeć pełnym zdaniem "ruchałbym, ponieważ fizyka tej gry postawiona jest na wysokim poziomie". . A powyższy zwyczajnie podchodzi pod stats.
I nie, nie jestem biurokratą, staram się tylko w miarę swych możliwości wyciągać forum z odmętów dna gdzie niechybnie prowadzą tego właśnie typu "elokwentne" posty.
Zachęcam gorąco do konstruktywnego udzielania się na arhn.eu i pozdrawiam!
bleub