01-08-2013, 15:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2013, 15:29 przez ManiaEcology.)
Witam was Arhn.eu . Pisze tę wiadomość na temat recenzj Gry "Live For Speed". Proszę o przeczytanie. Na polskiej scenie Youtube nie ma polskiej recenzj tego symulatora gra w jest darmowa na Demo czyli 3 pojazdy jedna trasa i multiplayer.lecz nie chodzi mi o grafike i inne takie nie ważne rzeczy grywalna realistyka pojazdu tejże gry. gram wtą grę od 2 lat i nie wiem jak ona mnie wciągnęła. dlatego sądzę aby grupa Arhn.eu zrobiła recenzje profesjonalną jak każdą bo gra ta nie jest znana bo "jest stara i grafika jest nie ładna" zgodzę się gra jest z 2004 jak się nie mylę lecz jest ciągle jest aktualizowana niedawno wyszła część 0.6e wcześniejsza to 0.6b gdzie dodali masę poprawek np opon bo robienie auta jest piękne. zapraszam cię do zobaczenia tej gry na youtube jak wygląda. bym zapomniał gra jest też barzo mała jak na rozwój pojazdów jak można np skrzynie biegów zmodyfikować na 3.001 z 2.031 to bardzo dobrze gra jest najlepszym dotąd symulatorem do jazdy/Driftingu jaka chyba jedyna gra można skręcać myszką. to tylko kilka zalet tej gry. a jest ich masa w grze tylko jest 1 bug. jaki znalazłem który będzie niedługo szlifowany przez autora są to kolizje. jak walniemy w auto 2 osoby lub ścianę możemy kilka metrów dalej wylądować.
Pozdrawiam ManiaEco.Ps: to mój pierwszy post na tej stronie