29-08-2013, 02:53
Bullshit. Solidna konstrukcja uniemożliwiająca złamanie konsoli czy oderwanie zawiasu jest o wiele ważniejsza niż to czy sobie to wsadzi do kieszonki czy nie. 3DSa tez nie da rady nosić wygodnie w kieszeni i co z tego? (kto zresztą nosi handheldy bezpośrednio w kiszeni? Chyba każdy trzyma swoją zabawkę w pokrowcu) Co do klawiszy - L1 i R1 znajdują się w niewielkiej odległości od circle pada i ABXY, wiec raczej bym się tu nie martwił o wygodę, tym bardziej, że taki 3DS jest wręcz za malutki na duże łapy dorosłego. Zresztą, rzuć okiem na reklamę https://www.youtube.com/watch?v=sAExBTWIp3M - jakiś bachor w to gra i widać, że dłonie układają się normalnie i nie trzeba sięgać paluchami nie wiadomo gdzie. Co do rysujących się ekranów - myślisz, że po co od razu prezentują pokrowczyki? 
Także zdania nie zmieniam - to chujowa konsolka (tj. chodzi mi tu o design i ogólny koncept) i ja bym jej w życiu nie kupił, ale jak najbardziej rozumiem tu cel i wydaje mi się, że jest grupa klientów, która będzie się na to pisać.

Także zdania nie zmieniam - to chujowa konsolka (tj. chodzi mi tu o design i ogólny koncept) i ja bym jej w życiu nie kupił, ale jak najbardziej rozumiem tu cel i wydaje mi się, że jest grupa klientów, która będzie się na to pisać.