03-11-2013, 22:12
Odczuwalne jest iż na forum.arhn.eu obowiązują bardziej restrykcyjne zasady wypowiedzi aniżeli na większości innych tego typu for dyskusyjnych w sieci i moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie by zwyczajnie się do takiego stanu rzeczy przystosować, tak jak to zrobiłeś teraz - jak widać można
. Wierz mi iż zbyt wiele zobaczyłem już kilkuwyrazowych postów w tematach zakładanych przez nowo zarejestrowanych użytkowników, stąd moje takie a nie inne podejście również w Twoim przypadku. Widzę jednak że zimny prysznic zrobił Ci jak najbardziej na dobrze, mam więc nadzieję że merytoryka postów zostanie utrzymana. Wystarczyło zerknąć na kilka innych tematów w dziale by mieć ogląd na sprawę w jaki sposób wypowiadają się tutejsi userzy, czy należałoby się odzywać i czy ma się coś sensownego do powiedzenia. Pozwolę sobie powtórzyć raz jeszcze - nikt nie zmusza żadnego z użytkowników do założenia swojego wątku w dziale powitalnym (nawet ja sam takowego nie posiadam). Nie róbmy dramy o pojedyncze ostrzeżenie (protip: zawsze można odwołać się od decyzji moderacji kierując sprawę wyżej, do któregoś z administratorów).
W kwestii punktu regulaminowego dotyczącego podbijania nieaktywnych wątków - z reguły uznaję za wygaszone topiki, w których ostatnia dyskusja miała miejsce dalej aniżeli miesiąc temu i jeżeli user naprawdę nie ma nic sensownego do dodania w temacie, zazwyczaj nie jest mile widziane uprawianie archeologii i pisanie w nieaktywnym wątku.

W kwestii punktu regulaminowego dotyczącego podbijania nieaktywnych wątków - z reguły uznaję za wygaszone topiki, w których ostatnia dyskusja miała miejsce dalej aniżeli miesiąc temu i jeżeli user naprawdę nie ma nic sensownego do dodania w temacie, zazwyczaj nie jest mile widziane uprawianie archeologii i pisanie w nieaktywnym wątku.