09-11-2013, 00:10
Jako że mój gust muzyczny niektórych czasami przeraża, to postraszę też tutaj ;_:
Tangerine dream - Ricochet. Ale polecam od nich wszystko, kawał świetnego krautrocka
Mike oldfield - Song of the sun. Ostatnio ekspertuję to na gitarze
Job Karma - Tschernobyl
Pink Floyd - Welcome to the machine. Floydów też mogę słuchać godzinami, to tylko przykład
SBB - Moja ziemio wyśniona. Jak dla mnie to polscy floydzi, każdy powinien przynajmniej posłuchać
Marek Biliński - kosmiczne opowiadania. Jean Michel Jarre wysiada przy swoim polskim odpowiedniku.
RSM - LSD. Pozdro Aryn
Za pierwszym razem trudno przełknąć ;]
Na koniec odtrutka dla słabych, było bodaj w soundtracku z GTA 3. I wiem że to ze Scarface, mondrale :P
Tyle na dziś, za jakiś czas znów was nawiedzę
Tangerine dream - Ricochet. Ale polecam od nich wszystko, kawał świetnego krautrocka

Mike oldfield - Song of the sun. Ostatnio ekspertuję to na gitarze

Job Karma - Tschernobyl
Pink Floyd - Welcome to the machine. Floydów też mogę słuchać godzinami, to tylko przykład

SBB - Moja ziemio wyśniona. Jak dla mnie to polscy floydzi, każdy powinien przynajmniej posłuchać

Marek Biliński - kosmiczne opowiadania. Jean Michel Jarre wysiada przy swoim polskim odpowiedniku.
RSM - LSD. Pozdro Aryn

Na koniec odtrutka dla słabych, było bodaj w soundtracku z GTA 3. I wiem że to ze Scarface, mondrale :P
Tyle na dziś, za jakiś czas znów was nawiedzę

We internecie żodyn niy wie iże jeżech gorolem. Żodyn