Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... › Newsy v
« Wstecz 1 ... 17 18 19 20 21 ... 44 Dalej »

Podsumowanie gali VGX
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Podsumowanie gali VGX
Mkali Offline
Pan od ostówek
*
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja: 223
08-12-2013, 16:40
Bardzo biedne VGX... ostatnio dostaliśmy takie bomby jak Dark Souls 2 i Phantom pain Heart w tym roku dostaliśmy przygodówkę w świecie Borderlands, grę na Ipada i No man's Sky. Nie jestem wielkim fanem przygodówek, ale ze względu na mistrzów z telltale games można oczekiwać bardzo dobrej produkcji. Donkey Kong jest śliczny i chętnie ograłbym gdybym tylko miał Wii U, choć czas pokaże. Quantum Break będzie miało genialną fabułę i przy premierze kupuje bundla z xbox one. Serio! Tomb raider kupie na pc ale gdy będzie tańsze. South Parka kupuje kolekcjonerkę przy premierze i od pierwszej zapowiedzi wiedziałem, że to będzie hicior Winking Destiny zbytnio mnie nie interesuje, ale wiem że żenady nie będzie, gdyż pracują nad tym twórcy Halo. Po zobaczeniu Broken Age'a żałuję, że nie dałem kasy na kickstarter. The Division będzie spoko ale czuje niedosyt bo pokazano podobno jak w Quantumie tylko silnik i urywki gameplayu. Techland zawiódł mnie, gdyż nie pokazał nic nowego. Thief 4 mnie nie interesuje, bo skradanki mi nie po drodze (oprócz Beyond Good & Evil).
No Man's Sky jest ciekawe i czuuuuć indie, ale potwierdza oczekiwania do beyond Good & Evil 2, gdyż główny projektant gry stwierdzał, że produkcja nimogła powstać gdyż przemieszczanie się miedzy planetami, pełnymi życia i bez loadingów jest możliwe. A Titanfall kupuje też na premierze bo to jest shooter który mnie wciągnie na długie godziny. Sama gala była bardzo... biedna. Żenujące żarty, nieciekawe rozmowy. Szkoda. Spodziewałem się zapowiedzi wiekszych produkcji, ale trzeba czekać na E3...
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Podsumowanie gali VGX - przez Dark Archon - 08-12-2013, 05:29
Podsumowanie gali VGX - przez Wojtex28 - 08-12-2013, 10:15
RE: Podsumowanie gali VGX - przez FireStorm - 08-12-2013, 14:35
Podsumowanie gali VGX - przez Mkali - 08-12-2013, 16:40
RE: Podsumowanie gali VGX - przez farmaceuta - 08-12-2013, 17:25

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 25-05-2025, 12:49 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.