15-12-2013, 00:38
Wybrałem się dzisiaj na tego Thora, i film nie spodobał mi się. Mimo iż lubię komiksy a większość filmów na ich podstawie podoba mi się to ten nie za bardzo przypadł mi do gustu. Wydawało mi się, że postacie za często żartowały i często w nieodpowiednich (jak dla mnie) sytuacjach. Lecz moje "doznania" filmowe często nie potwierdzają się z recenzjami innych osób (a wręcz przeciwnie). Tak więc nie zniechęcam do pójścia do kina, obejrzeć można. Mimo, iż pierwsza część również nie należała do filmów najlepszych to wydaje mi się, że była lepsza od części drugiej. Oczywiście, innej osobie film ten może się spodobać (O gustach się nie dyskutuje). Mimo wszystko film polecam fanom komiksów, Thora, filmów Marvela czy po prostu ludziom filmem zainteresowanych. Sceny po napisach końcowych głównych nie było mi dane zobaczyć, ponieważ ludzie z którymi byłem, nie byli nią zainteresowani a nie chciałem przedłużać i narażać się na agresję z ich strony ; ) mam nadzieję i że będzie dane mi obejrzeć ją na DVD lub w jakiś inny sposób.
DODATKOWO:
Mimo, że ja już na swoje pytanie zyskałem odpowiedź, zachęcam do korzystania z tego wątku i dyskutowania (wyrażania opinii).
DODATKOWO:
Mimo, że ja już na swoje pytanie zyskałem odpowiedź, zachęcam do korzystania z tego wątku i dyskutowania (wyrażania opinii).