Fajny rok
Przede wszystkim dlatego, że mimo prowadzenia w miarę sumiennie swojego kanału, udało mi się nieco zacieśnić więzi z samym arhn.eu, oczywiście z całą załogą na czele. Popracowaliśmy sobie nad nowym layem, wrzuciłem parę filmów, z których jestem relatywnie zadowolony (a zaskakująco ciepłe przyjęcie recki AC4 dało mi do myślenia względem tego, jak chcę pisać swój stuff), no i przede wszystkim udało się poznać masę ludzi - z częścią teraz fajniej sie gada na szałcie, wiedząc jak wyglądają ich mordki, a z niektórymi utrzymuję ciut bliższy kontakt i jest fajnie
Co by nie mówić, wyjazdy były wypas. Najpierw Pyrkon, potem Arhn Shore trafiło do Poznania (niezapomniane wieczory
), a na dobry koniec roku szalony wyjazd do Szkocji, który kosztował mnie sporo kasy i fatygi, Szanownych Organizatorów pewnie kilkanaście razy więcej, ale wiecie co? Było warte każdego grosza i każdej kolejnej minuty spędzonej w zimnym pociągu i gdybym miał zrobić to samo jutro, to bym się nie zastanawiał nawet przez chwilę
Jeśli chodzi o takie pojedyncze rzeczy, które zapamiętam, to na pewno:
- szwendanie się z gremem, Dorianem i resztą po Poznaniu w mróz
- Sporo czasu poświęcone na stworzenie nowego arhn.eu - i co najlepsze, zostało jakieś drugie tyle do zrobienia
- atak kciuków w dół przy recenzji Europy IV
- fifka w Letspleju + sweet focie z letsplejerami i tym ziomkiem od błędów w grach
- Shaydar jest ładniejsza niż na zdjęciach, a mówiła, że wcale nie
- drama Drewsa po relacji z PGA
- dzej, który swoją obecnością rozkręcił imprezę w piątek na PGA, gdy wszyscy padali na pyski
- fifka z ekipą fifa.arhn.eu
- supa [*] Lubiłem gościa
- Skopanie Johnnemu dupska w Fifke na Gramytatywnie
- Wspólne granie w Mariany i Raymana
- Moje pierwsze recki na 3DS, i to w 3D
Tj. na razie jedna, ale Zelda pewnie już niedługo
A jeśli chodzi o gry ogółem, to w pewnym sensie przestałem być tru-pecetowcem. Kupiłem 3DSa, co okazało się być strzałem w dziesiątkę, a niedawno Wii. I w sumie dzięki pomacaniu tego i owego na gramytatywnie (
) zdecydowałem się poczekać z WiiU, a zakupić iPada. 
Tak więc dzięki za ten rok, oby kolejny był jeszcze lepszy
Widzimy się najpóźniej w marcu, na Pyrkonie!
-

Jeśli chodzi o takie pojedyncze rzeczy, które zapamiętam, to na pewno:
- szwendanie się z gremem, Dorianem i resztą po Poznaniu w mróz
- Sporo czasu poświęcone na stworzenie nowego arhn.eu - i co najlepsze, zostało jakieś drugie tyle do zrobienia

- atak kciuków w dół przy recenzji Europy IV
- fifka w Letspleju + sweet focie z letsplejerami i tym ziomkiem od błędów w grach
- Shaydar jest ładniejsza niż na zdjęciach, a mówiła, że wcale nie

- drama Drewsa po relacji z PGA
- dzej, który swoją obecnością rozkręcił imprezę w piątek na PGA, gdy wszyscy padali na pyski
- fifka z ekipą fifa.arhn.eu
- supa [*] Lubiłem gościa

- Skopanie Johnnemu dupska w Fifke na Gramytatywnie
- Wspólne granie w Mariany i Raymana

- Moje pierwsze recki na 3DS, i to w 3D

A jeśli chodzi o gry ogółem, to w pewnym sensie przestałem być tru-pecetowcem. Kupiłem 3DSa, co okazało się być strzałem w dziesiątkę, a niedawno Wii. I w sumie dzięki pomacaniu tego i owego na gramytatywnie (

Tak więc dzięki za ten rok, oby kolejny był jeszcze lepszy

-