07-01-2014, 08:46
Chyba nikt nie wspomniał o Beyond Good & Evil, można zdobyć na gog.com. Świetna skradanka, z przemyślaną fabuła, czekam niecierpliwie na sequel.
Fable TLC -Klimatyczny i niepowtarzalny erpeg, mnóstwo świetnej zabawy, skarby i znajdźki, wybory i i ich konsekwencje.
The Chronicles of Riddick; Escape from Butcher Bay -tytuł, który przeszedłem 'na sto różnych sposobów' Jedna z najbardziej klimatycznych skradanek opowiadających o losach Riddicka, antybohatera, który trafia do najgorszego pierdla pod słońcem. Tytuł ideał, jedynie można się przyczepić do AI wrogów, które zwłaszcza, jeśli chodzi o bronie dystansowe 'saksi'
Fallout 1,2 ,to gry, które były już wspominane, ale warto je podkreślić
Prince of Persia (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones)
Medal of Honor: Allied Assault
Serie Warcraft i Starcraft (aczkolwiek dwójka jest dosyć nowa).
Neverwinter Nights z dodatkami.
Wiedźmin
Mortal Kombat; Arcade Kollektion (Nie dawno było na bundlu, można zapewne odkupić za grosze)
Fable TLC -Klimatyczny i niepowtarzalny erpeg, mnóstwo świetnej zabawy, skarby i znajdźki, wybory i i ich konsekwencje.
The Chronicles of Riddick; Escape from Butcher Bay -tytuł, który przeszedłem 'na sto różnych sposobów' Jedna z najbardziej klimatycznych skradanek opowiadających o losach Riddicka, antybohatera, który trafia do najgorszego pierdla pod słońcem. Tytuł ideał, jedynie można się przyczepić do AI wrogów, które zwłaszcza, jeśli chodzi o bronie dystansowe 'saksi'

Fallout 1,2 ,to gry, które były już wspominane, ale warto je podkreślić
Prince of Persia (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones)
Medal of Honor: Allied Assault
Serie Warcraft i Starcraft (aczkolwiek dwójka jest dosyć nowa).
Neverwinter Nights z dodatkami.
Wiedźmin
Mortal Kombat; Arcade Kollektion (Nie dawno było na bundlu, można zapewne odkupić za grosze)
"Kiedyś podawałem piłki w grze Tennis na NESa, ale rzuciłem to... dziś sieję spustoszenie w Albionie mając na sobie Maskę Dusz."