09-01-2014, 21:42
Dla mnie rok 2013 to głównie zmiany, których by nie było, gdybym nie trafił w maju na arhn.eu za sprawą System Error Prime. Naprawdę nie mam jak to zrobiliście, ale całkowicie zmieniliście moje podejście do gier. Odcinam się od piractwa. Wcześniej nie widziałem nic złego w ściąganiu kradzionych gier z internetu. Dzięki wam to wszystko się zmieniło. Już nie kradnę
, powiększyłem swoją kolekcję gier na pc i ps3, do tego dodałem całkiem nowe kategorie takie jak ps2 i gba. Cały czas jest mała jednak sukcesywnie ją powiększam. Dowiedziałem się co nieco o konsolach spod stajni Nintendo, które wcześniej mnie nie interesowały, a teraz odkładam na własnego 3DS'a.
Obejrzałem prawie wszystkie filmy na kanale, przeczytałem całą masę tekstów ze strony, poczytałem trochę tematów i obejrzałem archiwalne nagrania lajwów, brałem nawet w udział w tych "na żywo" (Pokedziałki, czy Gramytatywnie
).
Poznałem część członków ekipy podczas PGA i choć pewnie mnie nie pamiętacie, bo jestem kolejnym randomem, to dla mnie było to wielkie wydarzenie poznać ludzi, dzięki, którym postanowiłem się zmienić.
Mało kto z forum mnie w ogóle kojarzy, no ale cóż, nie jestem osobą, której łatwo wkręcić się w jakąś społeczność, ale cały czas mam nadzieję, że dokonam tego, nie zrażając się przy tym nikomu
. Można powiedzieć, że jestem forumowym stalkerem, bo codziennie tu wchodzę, wiem co się wokół dzieje, a prawie wcale się nie odzywam 
Podsumowując. Dziękuję całej ekipie za to, że jesteście. Za to, że Odwalacie kawał dobrej roboty. Proszę róbcie to, co robicie (dopóki sprawia wam to przyjemność) i oby tak dalej, aż do podbicia internetu!
Jeszcze raz, dziękuję za wszystko

Obejrzałem prawie wszystkie filmy na kanale, przeczytałem całą masę tekstów ze strony, poczytałem trochę tematów i obejrzałem archiwalne nagrania lajwów, brałem nawet w udział w tych "na żywo" (Pokedziałki, czy Gramytatywnie

Poznałem część członków ekipy podczas PGA i choć pewnie mnie nie pamiętacie, bo jestem kolejnym randomem, to dla mnie było to wielkie wydarzenie poznać ludzi, dzięki, którym postanowiłem się zmienić.
Mało kto z forum mnie w ogóle kojarzy, no ale cóż, nie jestem osobą, której łatwo wkręcić się w jakąś społeczność, ale cały czas mam nadzieję, że dokonam tego, nie zrażając się przy tym nikomu

Podsumowując. Dziękuję całej ekipie za to, że jesteście. Za to, że Odwalacie kawał dobrej roboty. Proszę róbcie to, co robicie (dopóki sprawia wam to przyjemność) i oby tak dalej, aż do podbicia internetu!
Jeszcze raz, dziękuję za wszystko