Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gracze - Graczom v
« Wstecz 1 ... 20 21 22 23 24 ... 29 Dalej »

"Zagrajmy w", "Let's play"
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
"Zagrajmy w", "Let's play"
Zagrajnik Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 5
Reputacja: 6
26-01-2014, 21:39
Rzecz jasna nagrywanie gameplyów nie wymaga zupełnie nic tak od jutubera jak i odbiorcy. Poza tym ani jednemu, ani drugiemu nie daje to zupełnie nic, w przeciwieństwie do publicystycznych kanałów, w których trzeba włożyć twórczy wysiłek w produkcję materiałów (co zawsze procentuje), oraz których odbiór ubogaca.

A jednak - co interesujące - to droga, która zapewniła szaloną i niepojętą dla mnie popularność Rojovi, Tivoltowi i innym, oraz droga, którą obrał lubiany przeze mnie od zawsze Wonziu. Dalej miło jest słyszeć jego głos (świetne tło do pracy - wspominałem w innym temacie), jednak kiedy ma się w pamięci jego obłędnie dobrą twórczość z czasów Gaminatora, robi się człowiekowi smutno. Obok Ciebie Archon, właśnie od VonZaya nauczyłem się najwięcej o tym jak robić rzetelne i ciekawe materiały, w których uwaga odbiorcy utrzymana jest od początku do końca. Prawdę mówiąc nadal się od Was uczę, bo choć VonZay nie zajmuje się już grową publicystyką, do jego starych materiałów chce się wracać. Gdyby ktoś się z nimi dotąd nie zetknął, polecam rzucić okiem:

http://www.gaminator.tv/profil/27565,Von...Type=video

Mam taką koncepcję, którą chciałbym wykorzystać w mojej pracy magisterskiej, że pewne bardo popularne w tej chwili kanały pokroju Roja, swoją obecną pozycję zawdzięczają niekoniecznie zawartości jaką oferują odbiorcy, a raczej wybitnie dogodnemu okresowi w jakim weszły na rynek. Gdy "Let's playe" wystarczyło po prostu robić, żeby zdobyć popularność. Teraz trzeba je robić dobrze (cokolwiek to może oznaczać) lub zająć się publicystyką do czego jednak niezbędne są umiejętności, wiedza i charyzma, a przede wszystkim pasja. Rozczulające mimo wszystko jest to, że cała masa dzieciaków ma tę pasję (znam kilku takich gałganów Smiling), nie mają jednak pojęcia o tym, że droga 'zagrajmera' to ślepa uliczka.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
"Zagrajmy w", "Let's play" - przez Jędrzej Szweda - 26-01-2014, 19:50
RE: "Zagrajmy w", "Let's play" - przez Dorczenzo - 26-01-2014, 19:55
RE: "Zagrajmy w", "Let's play" - przez ichabod - 26-01-2014, 20:07
RE: "Zagrajmy w", "Let's play" - przez Jędrzej Szweda - 26-01-2014, 20:10
RE: "Zagrajmy w", "Let's play" - przez Drakkainen - 26-01-2014, 20:13
RE: "Zagrajmy w", "Let's play" - przez Jędrzej Szweda - 26-01-2014, 20:17
RE: "Zagrajmy w", "Let's play" - przez Dark Archon - 26-01-2014, 20:26
RE: "Zagrajmy w", "Let's play" - przez Jędrzej Szweda - 26-01-2014, 21:39

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 03-08-2025, 23:09 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.