(05-02-2013, 16:44)ichabod napisał(a):Cytat:Byłem tez ciekaw materiałów SciFun(a?), który jest zdaje się bratem pana powyżej, ale jak zobaczyłem nagłówek kanału...
...to dałem sobie spokój.
Twój błąd. Brat AdBustera opowiada o fizyce i nauce w dość przystępny sposób dla zwykłego śmiertelnika, jes od niego dużo bardziej wart oglądania

Let's playerów unikam jak ognia, oprócz klocucha, bo z tego jest niezła beczka zawsze. Po prostu nie mają nic ciekawego do zaoferowania. Zero ciekawostek, a grać to i ja potrafię. Nonsens, zabawa dla mas.
Polimaty - świetny kanał poruszający wiele ciekawych tematów. Uwielbiam Radka i jego podejścia do tematu. Polecam z całego serca.
AdBuster - w sumie kiedyś pomysły na odcinki były dość ciekawe, niestety z biegiem czasu wena zawodzi...
Ale polecam wspólny kanał adbustera i scifuna - TubeRaiders. Łażenie po opuszczonych budynkach jest cool B)
ŚmiechawaTV - nic innego jak wizualizacja dowcipów w dużej części. Mi się w miarę podoba.
Gonciarz - kiedyś mi się podobało Zapytaj Beczkę, teraz już mniej. Kanciarz jest wręcz bezsensowny.
Gynvael Coldwind - o nim prawdopodobnie mało kto wie, ale jest moim idolem

Niekryty Krytyk - kiedyś jego teksty w jakiś sposób mnie bawiły. Jego stare odcinki ogląda się w miarę przyjemnie. Teraz jest w moim mniemaniu strawny tylko dla zagorzałych gimbusów.
Dem - kiedyś jego humor był dla mnie ciekawy. Kiedyś. Zaczął gadać o rzeczach, o których przynajmniej powinien trzymać język za zębami, i już nie był fajny.
nrgeek - ciężko powiedzieć, bo regularnie oglądam tylko zagrajmy w crapa. Niektóre odcinki są nonsensowne, ale niektóre to perełki.
bartekgm - jego ivona wpisała się po prostu w kanał, lepiej żeby tego nie zmieniał. Czasami chcę sobie pooglądać dobre video o gównianych grach. Irytuje czasami bardzo wielka hiperbolizacja.
Może na razie tyle ode mnie.