Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 18 19 20 21 22 ... 62 Dalej »

Ave.
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Ave.
slawi86 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
23-03-2014, 16:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2014, 16:54 przez slawi86.)
Czołgiem wszyscy to czytający!

Nazywam się Sławek, rocznik '86 i pochodzę z Gdyni. Na forum trafiłem stosunkowo niedawno i do założenia konta zachęcił mnie mój przyjaciel z dzielnicy kamil.z7. Oczywiście nie obeszło się bez nie oglądania materiałów na arhn.eu w youtube.

Tak naprawdę gry towarzyszyły mi przez całe moje życie. Najpierw była podróba Atari 2600 (później nazywana Rambo), nieśmiertelny Pegasus, aż nadeszły czasy pierwszego PlayStation- i tak mi już zostało. Obecnie jestem na etapie budowy mojej małej kolekcji konsol z logiem PS i gier na te konsole, a szczególnie:
- PlayStation (klasyczny szarak i PSOne);
- PlayStation 2;
- PSP;

Sukcesywnie powiększam kolekcje i staram się zdobyć nowe gry oraz konsole, na które nie było mnie stać w przeszłości, a o których można było wyłącznie poczytać na łamach periodyków, takich jak PSX Extreme (pozdrawiam czytających).

Oprócz gier konsolowych, zbieram także gry planszowe i karciane (oraz połączenie obydwóch). W wolnych chwilach czytam ksiąski, komiksy, nie pogardzę dobrym filmem lub serialem Sci-Fi. Jeżeli dodać do tego tytuł inżyniera po Politechnice Gdańskiej to wyjdzie 100% geek (jak zostałem raz już nazwany przez znajomych kanadyjczyków :P). Przeczy jednak temu gra na gitarze, łażenie na karaoke i bardzo mocny pociąg do heavy u trash metalu.

Chwilowo to wszystko co mam do napisania. Jak przyjdzie do mnie coś ciekawego na pewno się odezwę.

Pozdrawiam.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Ave. - przez slawi86 - 23-03-2014, 16:52

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 02-08-2025, 15:37 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.