(31-03-2014, 16:56)Dziab_Dziab napisał(a): Maruek, oddajesz totalnie za darmo, czy trzeba zapłacić za grę i koszt wysyłki?
Chętnie przyjąłbym Wolfensteina, nie wygrałem jeszcze żadnego giveawaya :'(
Wolfensteina... hm... zapłacisz za wysyłkę i będzie okej

(02-04-2014, 12:18)Emilu napisał(a): To nieźle, skoro udało się łapnąć TESza całe 60 złotych. Na ich oficjalnej stronie taki zestaw kosztuje 300 złotych, tak więc 5 razy oszczędziłeś na tym. Brawo, chociaż ja sam w becie działałem, to jednak tytuł dobry i wg. mnie wart polecenia
Wiesz, to był pre-order.
(30-03-2014, 23:14)Dogozaur napisał(a): Maurek, za ile byś oddał Prince Of Persia?
Nie rozumiem: za ile hajsu czy za ile czasu?
Jeśli chodzi o hajs, to spokojnie za 9,99 (Biedronkowy standart) sprzedam. Z pudełkiem. Za 6,99 samą płytę. W każdej chwili. Daj tylko adres i kod pocztowy na priv.
(31-03-2014, 22:17)UnboxingManer napisał(a): U mnie w Empiku wystawili stare (co prawda pudełka zniszczone a tak to wszystko w stanie idealnym) Edycje Kolekcjonerskie takich gier jak Resistance Edycja Przetrwanie z 319zł na 149zł przeceniona oraz God Of War 3 Ultimate Edition z nie pamiętam dokładnie ale coś prawie 500zł na 199zł przeceniona.Gdyby ktoś był chętny to zapraszam do Bielska Białej lub po prostu mogę komuś zakupić takową
Lol. U mnie w Empiku edycja jakaśtam Killzone: Shadowfall 500 złotych.
(31-03-2014, 16:59)Keczup napisał(a):Cytat:Kolejny 2-pack - Prince of Persia (z dubbingiem!) oraz Splinter Cell: Double Agent
Przepłaciłeś, dałem 14 zł.

Cóż, mnie tam po prostu nie lubią. Albo to kwestia sklepou.