(31-03-2014, 16:56)Dziab_Dziab napisał(a): Maruek, oddajesz totalnie za darmo, czy trzeba zapłacić za grę i koszt wysyłki?
Chętnie przyjąłbym Wolfensteina, nie wygrałem jeszcze żadnego giveawaya :'(
Wolfensteina... hm... zapłacisz za wysyłkę i będzie okej
Daj tylko adres i kod pocztowy na priv.(02-04-2014, 12:18)Emilu napisał(a): To nieźle, skoro udało się łapnąć TESza całe 60 złotych. Na ich oficjalnej stronie taki zestaw kosztuje 300 złotych, tak więc 5 razy oszczędziłeś na tym. Brawo, chociaż ja sam w becie działałem, to jednak tytuł dobry i wg. mnie wart polecenia
Wiesz, to był pre-order.
(30-03-2014, 23:14)Dogozaur napisał(a): Maurek, za ile byś oddał Prince Of Persia?
Nie rozumiem: za ile hajsu czy za ile czasu?
Jeśli chodzi o hajs, to spokojnie za 9,99 (Biedronkowy standart) sprzedam. Z pudełkiem. Za 6,99 samą płytę. W każdej chwili. Daj tylko adres i kod pocztowy na priv.
(31-03-2014, 22:17)UnboxingManer napisał(a): U mnie w Empiku wystawili stare (co prawda pudełka zniszczone a tak to wszystko w stanie idealnym) Edycje Kolekcjonerskie takich gier jak Resistance Edycja Przetrwanie z 319zł na 149zł przeceniona oraz God Of War 3 Ultimate Edition z nie pamiętam dokładnie ale coś prawie 500zł na 199zł przeceniona.Gdyby ktoś był chętny to zapraszam do Bielska Białej lub po prostu mogę komuś zakupić takową
Lol. U mnie w Empiku edycja jakaśtam Killzone: Shadowfall 500 złotych.
(31-03-2014, 16:59)Keczup napisał(a):Cytat:Kolejny 2-pack - Prince of Persia (z dubbingiem!) oraz Splinter Cell: Double Agent
Przepłaciłeś, dałem 14 zł.
Ty zło wcielone 
Cóż, mnie tam po prostu nie lubią. Albo to kwestia sklepou.

za całe 60 złotych. Na ich oficjalnej stronie taki zestaw kosztuje 300 złotych, tak więc 5 razy oszczędziłeś na tym. Brawo, chociaż ja sam w becie działałem, to jednak tytuł dobry i wg. mnie wart polecenia