10-01-2012, 20:21
Dorczenzo napisał(a):1. Tak jak mówił Archon - większość zależy od użytkowników. Żeby coś robić trzeba mieć dla kogo to robić SmilingNaturalnie.

Dorczenzo napisał(a):2. Chodzi Ci o rangi za poszczególną ilość postów? Bo generalnie rangę możesz sobie ustawić sam, w Panelu użytkownika.Chodzi mi o rangi w zależności od postów. Na przykład 10 postów - nowicjusz, 5000 postów - nerd.
Dorczenzo napisał(a):3. To znowu zależy od użytkowników - będzie syf to będą i warny/bany.Możliwe, że z początku nie będzie tego dużo, jednak hejterzy znajdą się zawsze.
Dorczenzo napisał(a):4. Jakie statystyki masz na myśli?Chodzi mi o rozbudowanie statystyk, można dodać rubryki np. Userzy z największą ilością postów, ostatnie tematy itd. Koniecznie trzeba dodać również chmurę tagów pozycjonowanie to podstawa.
Dorczenzo napisał(a):5. Proponuję najpierw założenie tematu w "Offtopie" Smiling Sam będziesz mógł sprawdzić jakie jest zainteresowanie tą tematyką.Myślę, że wśród społeczności graczy może być duże zainteresowanie.
Pozdrawiam. :P
![[Obrazek: 451219malyreven.png]](http://www.ufast.eu/pics/451219malyreven.png)