22-04-2014, 17:55
Ja bym proponował, żebyś wymyślił jakąś fajną fabułę i moglibyśmy napisać tzw. grupowca. Każdy dodaje od siebie kawałek opowiadania. Nie jesteśmy wtedy tylko swoją postacią, ale współtworzymy cały świat i w momencie pisania, możemy prowadzić fabułę w taki sposób, jak tylko nam się podoba. Dawno, dawno temu na pewnym forum Pokemon formuła super się sprawdzała.
Jeszcze przed moim odejściem myślałem, żeby tutaj coś takiego zrobić, ale odkładałem to i odkładałem (miałem kilka akapitów wstepu, a chciałem dać taki dość pokaźny) aż w końcu zapomniałem. Mam ochotę do tego wrócić, ale gdybyś Ty coś takiego zrobił, to nie byłoby problemu: ogranicza nas tylko wyobraźnia.
Wystarczyłoby wybrać setting gry i z grubsza określić ile chcemy osób i możnaby "grać".
Jeszcze przed moim odejściem myślałem, żeby tutaj coś takiego zrobić, ale odkładałem to i odkładałem (miałem kilka akapitów wstepu, a chciałem dać taki dość pokaźny) aż w końcu zapomniałem. Mam ochotę do tego wrócić, ale gdybyś Ty coś takiego zrobił, to nie byłoby problemu: ogranicza nas tylko wyobraźnia.
Wystarczyłoby wybrać setting gry i z grubsza określić ile chcemy osób i możnaby "grać".
Wejdź na Mangowego bloga: Worek Ryżu!