06-05-2014, 22:11
Witajcie! Nigdy nie wiem od czego zacząć witanie się, ale postaram się jak najbardziej sprostować każde moje słowo
. Jak każdy tutaj mam swoją ksywkę do której jestem przyzwyczajona (o dziwo nie była zajęta przez jakiegoś murzyna D
. Enma wzięło się od podobnej wymowy do mojego prawdziwego imienia. Nie wiem dokładnie skąd, ale już tak zostało wśród znajomych
Interesuję się kulturą japońską i chińską a mniej więcej jeżeli chodzi o chiny to epoką 3 królestw. Uwielbiam gry konsolowe i komputerowe. Na liście nie mam jeszcze wszystkich dodanych ale staram się to nadrobić. Prowadzę tryb życia jak typowy Hikikomori, a raczej prowadziłam i przez ten czas dużo rzeczy robiłam
Tutaj zapraszam na moje My anime list. --> http://myanimelist.net/profile/Leo-Kliesen
Większość czasu spędzam na PS2 i na Wii. Jestem fanką serii Fatal Frame (project zero, Dynasty Warriors i Harvest Moon'a a także i Rune Factory
. Ogólnie uwielbiam Survival Horror'y. Jednym z takich mniej znanych a zarazem moim ulubionym horrorem jest The Path <kocham psychologiczne horrory>. Czasami też lubię sobie pograć w j-rpg np
Final Fantasy, Rune Factory (tak jak pisałam), Shin Megami Tensei etc. Jestem takim mieszańcem bo także lubię sobie pograć w GTA 5 Online lub w inne ciekawe multiplayer'y. Oprócz tego uwielbiam seriale jak Doktor House i Glee. Wracając po raz setny do gier uwielbiam rpg maker'y, eroge i otome. Rzadko gram w zwykłe visualki novel's. Oprócz tego jestem grafikiem na średnim poziomie rysowania. Zazwyczaj wykonuje ilustracje w znanej wszystkim mangowej kresce. Rysunki i szkice wykonuję na tablecie graficznym. Co do wieku nie lubię go zdradzać, ale powiem tyle, że jestem w liceum :]. Mam nadzieję, że wszystko napisałam. W razie pytań to pytajcie i byłabym bardzo wdzięczna za jakieś porady lub jakbyście mieli coś do polecenia ^-^ *Jestem tutaj zielona i nowa*

Większość czasu spędzam na PS2 i na Wii. Jestem fanką serii Fatal Frame (project zero, Dynasty Warriors i Harvest Moon'a a także i Rune Factory

Final Fantasy, Rune Factory (tak jak pisałam), Shin Megami Tensei etc. Jestem takim mieszańcem bo także lubię sobie pograć w GTA 5 Online lub w inne ciekawe multiplayer'y. Oprócz tego uwielbiam seriale jak Doktor House i Glee. Wracając po raz setny do gier uwielbiam rpg maker'y, eroge i otome. Rzadko gram w zwykłe visualki novel's. Oprócz tego jestem grafikiem na średnim poziomie rysowania. Zazwyczaj wykonuje ilustracje w znanej wszystkim mangowej kresce. Rysunki i szkice wykonuję na tablecie graficznym. Co do wieku nie lubię go zdradzać, ale powiem tyle, że jestem w liceum :]. Mam nadzieję, że wszystko napisałam. W razie pytań to pytajcie i byłabym bardzo wdzięczna za jakieś porady lub jakbyście mieli coś do polecenia ^-^ *Jestem tutaj zielona i nowa*