15-05-2014, 23:16
Nie powiem bardzo ciekawy ten felieton. Co do LoL'a masz dużo racji, kiedy grałem w ten tytuł często zdarzało mi się "obrywać" od byle dzieciaków za to, że... jestem z Polski. Jednak w CS-ie myślę, że chociaż jest tam dużo dzieci to powinno się grać bezproblemowo, ponieważ te wszystkie neokidy przesiadły się na CoD-y i BF-y. O temacie MMO mogę powiedzieć, że mam mieszane uczucia. Zazwyczaj rzadko trafiałem na "kozaczków" a jeżeli już tak to zazwyczaj wycofywali się po utarczce słownej bo 1vs1 to dla nich za dużo... Nad tematem specyficznej społeczności TF2 się zbytnio nie zastanawiałem, ale rzeczywiście coś w tym (co powiedziałeś) jest. Jednak najlepiej, jeżeli chcemy z kimś pograć w w/w gry zaprośmy znajomych lub kogoś z takich społeczności graczy, gdzie wszyscy mogą dobrze się poznać i odbierają wszystko z wielkim dystansem.
Ufff... też się trochę rozpisałem ale to dlatego, że poruszyłeś bardzo ciekawy temat
Ufff... też się trochę rozpisałem ale to dlatego, że poruszyłeś bardzo ciekawy temat