Odnośnie gier na PC można byłoby jeszcze np. dodać informacje na temat dostępności gry w dystrybucji cyfrowej - Steam, GOG, Desura, Origin, by zainteresowany gracz mógł wejść w daną grę w bazie danych, zobaczyć, gdzie dostępna jest dana gra, a następnie mieć na oku, czy czasami nie będzie w jakimś "storze" wyprzedaży.
Tak czy inaczej, mógłbym pomóc w zbieraniu takich informacji
EDIT: Choć nie zrobiłbym double-posta, to jednak i tak wolę zrobić tu edita. Pomocne by były informacje, czy np:
- gra z XBOXa kompatybilna jest na konsoli Xbox 360
- gra z PSXa kompatybilna jest z kartami pamięci lub posiada system haseł (lub to i to)
- gra z NESa nie posiada systemu zapisu/posiada system haseł/posiada system zapisu
Tak jak wspomniałem wcześniej, jestem jak najbardziej chętny w pomocy, czy to podając linki do niektórych, użyteczych stron, czy też samodzielnie zbierając informacje, jeżeli takowa nie będzie dostępna gdzieś w Internecie
Ciekawi mnie bowiem ten projekt i chciałbym dołożyć do niego cegiełkę 
EDIT2: Kolejne kategorie:
- gra z GB wspiera dodatkowe funkcje dla Super Game Boy
- gra z N64 wspiera akcesoria (Rumble Pak, Memory Pak)
- gra z Gamecube wspiera połączenie z GBA/Wii wspiera połączenie z DS
Tak czy inaczej, mógłbym pomóc w zbieraniu takich informacji

EDIT: Choć nie zrobiłbym double-posta, to jednak i tak wolę zrobić tu edita. Pomocne by były informacje, czy np:
- gra z XBOXa kompatybilna jest na konsoli Xbox 360
- gra z PSXa kompatybilna jest z kartami pamięci lub posiada system haseł (lub to i to)
- gra z NESa nie posiada systemu zapisu/posiada system haseł/posiada system zapisu
Tak jak wspomniałem wcześniej, jestem jak najbardziej chętny w pomocy, czy to podając linki do niektórych, użyteczych stron, czy też samodzielnie zbierając informacje, jeżeli takowa nie będzie dostępna gdzieś w Internecie

EDIT2: Kolejne kategorie:
- gra z GB wspiera dodatkowe funkcje dla Super Game Boy
- gra z N64 wspiera akcesoria (Rumble Pak, Memory Pak)
- gra z Gamecube wspiera połączenie z GBA/Wii wspiera połączenie z DS