Wygląda tak fenomenalnie jak nowy Batman. Mapa w porcie jest cudowna, a ruchy przedstawione na trailerze chyba nigdy nie wyglądały tak płynnie. Na gameplayu jest już oczywiście nieco gorzej (no shit, sherlock) ale wciąż widać pewien postęp względem MK9. Cieszy mniejsza kanciastość i realizm modeli (zwłaszcza widać to po nowych X-Ray'ach). Zwłaszcza teraz widać jak karykaturalnie wyglądały postacie z dziewiątki.
Co do nowych trzech postaci. Wyglądają ciekawie choć nie jestem pewien co do tego czy pasują do kanonu. Mam wrażenie, że próbują być zbyt mroczne/poważne jak na tę serię. Z drugiej strony ten aztecki (?) wojownik wygląda naprawdę fapalnie.
[EDIT] Fajno, że nie zrezygnowano z 2D na rzecz 3D, i że będzie możliwa interakcja z otoczeniem w wybranych miejscach jak w Injustice chociażby. Zrobią jeszcze wielopoziomowe mapy i będę w siódmym niebie
Co do nowych trzech postaci. Wyglądają ciekawie choć nie jestem pewien co do tego czy pasują do kanonu. Mam wrażenie, że próbują być zbyt mroczne/poważne jak na tę serię. Z drugiej strony ten aztecki (?) wojownik wygląda naprawdę fapalnie.
[EDIT] Fajno, że nie zrezygnowano z 2D na rzecz 3D, i że będzie możliwa interakcja z otoczeniem w wybranych miejscach jak w Injustice chociażby. Zrobią jeszcze wielopoziomowe mapy i będę w siódmym niebie

Death is nothing to us, since when we are, death has not come, and when death has come, we are not. - Epicurus