Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Fora Gier › Tematy Zbiorcze
Kontrolery - Temat zbiorczy
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Kontrolery - Temat zbiorczy
facepalm Offline
NES
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 14
Reputacja: 130
10-06-2014, 19:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-06-2014, 13:03 przez facepalm.)
Fajny temat, szkoda że nikt w nim nie pisze. Chciałem pochwalić się tym padem od dawna, nie widziałem jednak potrzeby zakładania takiego tematu, ale skoro już jest:
SuperPad Colours (Nintendo 64)

SuperPad Colour to pad firmy Performance do nintendo 64. Cechuje się on brakiem "uchwytów" po bokach, nieco głębszymi przyciskami, analogiem wykonanym w inny sposób niż pad nintendo(a ten, jak wiadomo, ssie) a także ogólnie grubszą obudową. Przez brak uchwytów trzyma się go inaczej, obejmując dłońmi większość obudowy, podobnie jak classic controler z wii(nie Pro), to czy takie rozwiązanie się spodoba, czy nie zależy od preferencji(o ile mi się grało trochę tylko trochę gorzej, tak mój kolega nie wyobraża sobie gry na innym padzie). Aby lepiej się go trzymało jest trochę grubszy(tak o ~50%). Przyciski są nieco głębsze, jednak prawie niezauważalnie. Analog wykonany jest w innej "technologi" dzięki czemu nie zużywa się tak szybko jak ten z oryginalnego pada, poza tym jest wklęsły, a nie wypukły co jest nieco wygodniejsze. Jeżeli znajdziecie za 20-30zł, polecam dać szansę.
[Obrazek: FkniUDy.jpg]
[Obrazek: Vk8ztlC.jpg]
[Obrazek: FmUkdXu.jpg]
[Obrazek: 492uxdp.jpg]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Kontrolery - Temat zbiorczy - przez SmellySocks - 08-06-2014, 22:56
RE: Kontrolery - Temat zbiorczy - przez facepalm - 10-06-2014, 19:28
RE: Kontrolery - Temat zbiorczy - przez WolandPL - 13-06-2014, 23:40

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 04-07-2025, 22:20 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.