Chciałem właśnie dać tego linka
Choć ja dałbym jakiś solidniejszy zasilacz - według mnie akurat na tym nigdy nie powinniśmy oszczędzać. Cooler Master G550M jest bardzo solidnie zabezpieczony i do tego semimodularny, więc jeśli zależy nam na dobrym obiegu powietrza w obudowie to będzie idealny. Ewentualnie kupmy już ten tańszy, a w zamian za to dorzućmy jakiś budżetowy SSD taki jak mój Crucial M500 120GB na system operacyjny, programy i ewentualnie sejwy z gier. Nawet tani SSD sprawi, że nikt nigdy nie będzie chciał wrócić do twardziela.
I nie polecam twardzieli WD Green, mają tendencję do masowego wysypywania się po bardzo krótkim czasie nie brać, nawet gdyby ktoś bardzo gorąco namawiał. Jak najbardziej polecam WD Blue, Red i Black, ewentualnie jakiś porządny Seagate do 1TB max jeśli nie zależy nam na długaśnej gwarancji - chyba najbezpieczniejsza i najstabilniejsza pojemność na chwilę obecną.

I nie polecam twardzieli WD Green, mają tendencję do masowego wysypywania się po bardzo krótkim czasie nie brać, nawet gdyby ktoś bardzo gorąco namawiał. Jak najbardziej polecam WD Blue, Red i Black, ewentualnie jakiś porządny Seagate do 1TB max jeśli nie zależy nam na długaśnej gwarancji - chyba najbezpieczniejsza i najstabilniejsza pojemność na chwilę obecną.