(26-06-2014, 11:22)Piromaniaq napisał(a): Ale, to WY jesteście drużyną i powinniście się ze sobą kontaktować. Macie aż dwa tygodnie na rozegranie meczy więc wystarczy razem pogadać i ustalić terminy, jakie wam wspólnie pasują i zapytać członków innych drużyn z jakimi jesteście w grupie czy moglibyście się wtedy zmierzyć. Kicaken naprawdę stara się to wszystko dobrze zorganizować i to nie jego wina, że wy jako drużyna, którą sami z własnego wyboru stworzyliście nie potraficie się dogadać.
Ja jego o nic nie obwiniam tylko pytam o rade i propozycje rozwiązania. Kicaken spisuje sie swietnie w roli organizatora :-)
Fajnie, jesteśmy drużyna tylko jak " kapitan " nie czyta wiadomości a tylko je pisze to trudno jest nawiązać jakikolwiek kontakt.
Cieżko jest sie dogadać jak jest sie jedynym który chce sie dogadać.
(26-06-2014, 10:59)polskabrick napisał(a): U mnie to samo dwóch moich członków drużyny, odgrywało mecze bez mnie.
Moim zdaniem turniej mieć rozpiskę np. X drużyna gra z Y drużyną o 20. Ktoś z dobrym netem/administracji tworzyłby serwer. Kto jest to gra, kogo nie ma to pech.
Jednym słowem CHAOS
Nikt z góry nie bedzie nikomu ustalał terminów - nie kazdy ma zawsze czas.