04-07-2014, 21:31
Też się wypowiem, a co; tak więc zacznijmy:
- do serwisu przyciągnęły mnie w głównej mierze unboxing'i, których teraz troszkę brakuje (Crix odpakowuje troszku nowości więc czemu by jego rozpakowań na główną nie dawać
),
- pigułki, pigułki i jeszcze raz pigułki, powiem nawet szczerze iż wolałbym je zamiast System Error,
- przydała by się prosta aplikacja na WP/iOS/AND z możliwością wglądu w Kolekcję, Shoutbox etc.,
- ciemny layout,
- Dinary za SMS'a, niby się nie opłaca ale są użytkownicy, którzy maja problem z odpowiednim rozgospodarownaiem pieniędzy na telefonie (nawet o tym gadaliśmy za TeamSpeak'u),
- może więcej newsów growych na stronie głównej niczym
A co mi się podoba?
- Nintendo, robicie to chyba jako jedyny serwis w Polsce,
- Forum i jego rodzinna atmosfera™,
- Gruniopiątki dzięki którym ktoś mnie kojarzy
,
- Różnorodność materiałów,
Jak coś sobie przypomnę to edytuje tego posta
- do serwisu przyciągnęły mnie w głównej mierze unboxing'i, których teraz troszkę brakuje (Crix odpakowuje troszku nowości więc czemu by jego rozpakowań na główną nie dawać

- pigułki, pigułki i jeszcze raz pigułki, powiem nawet szczerze iż wolałbym je zamiast System Error,
- przydała by się prosta aplikacja na WP/iOS/AND z możliwością wglądu w Kolekcję, Shoutbox etc.,
- ciemny layout,
- Dinary za SMS'a, niby się nie opłaca ale są użytkownicy, którzy maja problem z odpowiednim rozgospodarownaiem pieniędzy na telefonie (nawet o tym gadaliśmy za TeamSpeak'u),
- może więcej newsów growych na stronie głównej niczym

A co mi się podoba?
- Nintendo, robicie to chyba jako jedyny serwis w Polsce,
- Forum i jego rodzinna atmosfera™,
- Gruniopiątki dzięki którym ktoś mnie kojarzy

- Różnorodność materiałów,
Jak coś sobie przypomnę to edytuje tego posta