04-07-2014, 21:45
1.Stary layout arhn.eu z 2013 roku. Jak dla mnie ten jest zbyt nieprzejrzysty. Z początku strasznie trudno mi było się połapać gdzie są newsy, gdzie recenzje itd. Najgorzej to wygląda na urządzeniach mobilnych (wersja klasyczna). Tamten wydawał mi się o wiele bardzie uporządkowany, i czytelny. (Sądząc po opiniach to tylko mój wymysł :/)
2.Recenzje dostępne zarówno w formie video, jak i tekstowej. Mówię tu głównie o użytkownikach łącz mobilnych, których ten problem chyba doskwiera najbardziej. Pewnie robiąc taką recenzje, i tak piszecie to w formie tekstowej, a więc mam nadzieje że nie będzie to wielki problem.
3.Mniej dużych emotikonek na forum, więcej tekstu.
Jeszcze z takich mniejszych sugestii. Podobają mi się teksty ichaboda, fajnie że mogę je oglądać z strony głównej. Kolekcja gier to też świetny pomysł, wymaga jednak trochę poprawek.
Zmniejsza najważniejsze sugestie.
2.Recenzje dostępne zarówno w formie video, jak i tekstowej. Mówię tu głównie o użytkownikach łącz mobilnych, których ten problem chyba doskwiera najbardziej. Pewnie robiąc taką recenzje, i tak piszecie to w formie tekstowej, a więc mam nadzieje że nie będzie to wielki problem.
3.Mniej dużych emotikonek na forum, więcej tekstu.
Jeszcze z takich mniejszych sugestii. Podobają mi się teksty ichaboda, fajnie że mogę je oglądać z strony głównej. Kolekcja gier to też świetny pomysł, wymaga jednak trochę poprawek.
Zmniejsza najważniejsze sugestie.