AdamSkanD
W jakie gry ogrywałeś w czasie dzieciństwa ?
-Ciężkie pytanie
Na pewno gdy jeździłem do babci
grałem u niej na naszym polskim Pegazusie. Strasznie lubiłem Contrę i Mega Mana, choć żadnej z tych gier nie ukończyłem
Potem moi rodzice kupili swój pierwszy komputer, a na nim ogrywałem 2 Jazza i Supaplexa. Potem przez jakiś krótki okres posiadałem GameBoya Color, ale w co na nim grałem to nie pamiętam
Czy podobają się tobie gry z przeszłości czy teraźniejszości ?
-Z dzisiejszymi grami mam taki problem że wszystkie są takie same, oraz są na 1 przejście. Ja nie mam zbyt dużo pieniędzy więc wole kupować gry starsze, ponieważ wiem że są dłuższe, ciekawsze i nie robione pod jedno kopyto. Choć są wyjątki, np.South Park Kijek Prawdy i Torchlight 2 które mi się podobały bardzo, i ukończyłem je przynajmniej 3 razy
Jaka jest twoja ulubiona platforma ? ( Typu PC , PS3 itp. )
-Moją ulubioną platformą jest PSP
Ponad 100 gier ogranych na tą konsolkę. Wyszły na nią świetne, oryginalne produkcje do których regularnie wracam 
Prócz PSP, mam wielki sentyment do PC, na którym dużo gram, choć w gry starsze
Konsol nie posiadam, choć planuję zakup WII
Milven
Jesteś świadomy nawiązań do słusznie minionych czasów (w Kajku i Kokoszu) ?
-Tak. Gdy byłęm młodszy czytałem je z dziadkiem, a on mi opowiadał wiele historii. Mam w domu wszystkie oryginalne numery Kajka i Kokosza, Kajktka i Koko, oraz Hansa Klossa. Za nic bym tego nie sprzedał ;D
Dzięki wielkie za pytanka, jestem szczęśliwy że ktokolwiek wszedł na mój post
W jakie gry ogrywałeś w czasie dzieciństwa ?
-Ciężkie pytanie

grałem u niej na naszym polskim Pegazusie. Strasznie lubiłem Contrę i Mega Mana, choć żadnej z tych gier nie ukończyłem

Czy podobają się tobie gry z przeszłości czy teraźniejszości ?
-Z dzisiejszymi grami mam taki problem że wszystkie są takie same, oraz są na 1 przejście. Ja nie mam zbyt dużo pieniędzy więc wole kupować gry starsze, ponieważ wiem że są dłuższe, ciekawsze i nie robione pod jedno kopyto. Choć są wyjątki, np.South Park Kijek Prawdy i Torchlight 2 które mi się podobały bardzo, i ukończyłem je przynajmniej 3 razy

Jaka jest twoja ulubiona platforma ? ( Typu PC , PS3 itp. )
-Moją ulubioną platformą jest PSP

Prócz PSP, mam wielki sentyment do PC, na którym dużo gram, choć w gry starsze

Konsol nie posiadam, choć planuję zakup WII

Milven
Jesteś świadomy nawiązań do słusznie minionych czasów (w Kajku i Kokoszu) ?
-Tak. Gdy byłęm młodszy czytałem je z dziadkiem, a on mi opowiadał wiele historii. Mam w domu wszystkie oryginalne numery Kajka i Kokosza, Kajktka i Koko, oraz Hansa Klossa. Za nic bym tego nie sprzedał ;D
Dzięki wielkie za pytanka, jestem szczęśliwy że ktokolwiek wszedł na mój post