06-07-2014, 18:10
(03-07-2014, 10:19)WolandPL napisał(a): Bardzo fajnyJedyne, co mnie zawsze razi w takich gadżetach, to fakt, że wyraźnie widać śrubki które go trzymają w całości - mogliby dać jakieś zaślepki albo coś w tym stylu żeby chociaż minimalnie je zakryć (1:16) albo chociaż użyć takich, które wyglądem przypominają zardzewiałe. Mimo to mój wewnętrzny nerd chciałby coś takiego mieć. Po co? Dla jaj
Widzę, o co ci chodzi, ale mi tam nie przeszkadza. A mój wewnętrzny nerd to ma. nawet Dark Archon czegoś takiego nie załatwi, hehe

(03-07-2014, 10:57)Azu napisał(a): OMG. Normalnie się pośliniłem oglądając to. Gościu robi super propsy. A Ty miałem dużo szczęścia, że udało Ci się wygrać to cudeńko. Jakby Ci się chciało to mógłbyś go rozkręcić. dodać w środku silnik elektryczny z wałkiem, który by poruszał te magazynek. Baterie z tyłu są (tak ?), to pewnie jakaś instalacja jest tam poczyniona
. A za głos i sposób wypowiedzi leci sub
Udało mi się. Polecam grę w F2 (i F1) postacią z LK 10 :P
A czy dałoby się zrobić taki silniczek? pewnie tak. Ale ja jestem antymajsterkowicz ("Naprawa" na minusie :P ) I jeszcze popsuję na amen.