Jestem w szoku, żałuję, że dopiero dziś znalazłem chwilę by obejrzeć ten materiał. Moja przygoda z grami zaczęła się właśnie od Atari 2600 jakoś w roku 1993-1994 kiedy to miałem 4-5 lat, mój tata zamienił się z wujkiem za motorynkę na maszynkę Atari
Zaiste, bo swoją karierę gracza zawsze liczyłem od czasu pojawienia się w domu Commodore 64 - a okazuje się, że komandor pod moją strzechą wylądował kilka lat po atarynce (również dzięki mojemu tacie) kurcze, to chyba dzięki temu gościowi
zawdzięczam to, że dziś gram, i zwiedzanie wirtualnych światów stało się moją życiową pasją.
Ograłem 3 gry z tego filmu (mam braki w turbo-skarpetach) i o ile takie perełki jak Pitfall czy River Raid oczywiście pamiętałem tak już przy "Keystone Kapers" zaliczyłem opad szczeny, bo zagrywałem się nieziemsko przy tym tytule, a zapomniałem o nim na dobre 20 lat, Archon, właśnie wylałeś ogromne wiadro z olbrzymią dawką nostalgii! Czekam na część drugą i kolejne filmu
Muszę pobiegać po YT i poszukać gier w które zagrywałem się lata temu, zapewne takich perełek jak wspomniani wyżej "Policjanci i złodzieje" jest o wiele więcej. Dzięki za świetny materiał.

Ograłem 3 gry z tego filmu (mam braki w turbo-skarpetach) i o ile takie perełki jak Pitfall czy River Raid oczywiście pamiętałem tak już przy "Keystone Kapers" zaliczyłem opad szczeny, bo zagrywałem się nieziemsko przy tym tytule, a zapomniałem o nim na dobre 20 lat, Archon, właśnie wylałeś ogromne wiadro z olbrzymią dawką nostalgii! Czekam na część drugą i kolejne filmu

Muszę pobiegać po YT i poszukać gier w które zagrywałem się lata temu, zapewne takich perełek jak wspomniani wyżej "Policjanci i złodzieje" jest o wiele więcej. Dzięki za świetny materiał.