09-07-2014, 21:07
@Hixovick Dzięki serdeczne, że uświadomiłeś mi o możliwości kupna gry, bez konieczności doładowania okrągłej kwoty. Do tej pory nie miałem o tym pojęcia (ale i tak zamierzałem kupić 2 gry z VC więc nie jest źle
) Podam przy okazji jak to zrobić, żeby nie było takich problemów jak miałem ja ^^
1. Wybieramy grę którą chcemy kupić a następnie klikamy w "Proceed to Purchase"
2.Pojawia się okienko, które pokazuje ile mamy aktualnie kasy i ile potrzeba do kupna gry. Klikamy na ekranie dotykowym "Add founds:
3.Wybieramy "Add funds using a credit card"
4. Pojawiają się znajome cztery okienka z kwotami 50,100, 250 oraz 550 złotych i okienko "Required Amount only" . Wybieramy to ostatnie dzięki czemu płacimy tylko za samą grę i klikamy "Yes"
5. Potem kolejność jak w doładowywaniu pełnej kwoty poprzez kartę kredytową.
Mam nadzieję, że się komuś ten opis przyda. Skoro sprawy tak się mają to pewnie PTCG wleci do kolekcji

1. Wybieramy grę którą chcemy kupić a następnie klikamy w "Proceed to Purchase"
2.Pojawia się okienko, które pokazuje ile mamy aktualnie kasy i ile potrzeba do kupna gry. Klikamy na ekranie dotykowym "Add founds:
3.Wybieramy "Add funds using a credit card"
4. Pojawiają się znajome cztery okienka z kwotami 50,100, 250 oraz 550 złotych i okienko "Required Amount only" . Wybieramy to ostatnie dzięki czemu płacimy tylko za samą grę i klikamy "Yes"
5. Potem kolejność jak w doładowywaniu pełnej kwoty poprzez kartę kredytową.
Mam nadzieję, że się komuś ten opis przyda. Skoro sprawy tak się mają to pewnie PTCG wleci do kolekcji

![[Obrazek: Clipboard01Klr68.jpg]](http://wrzucaj.net/images/2014/07/05/Clipboard01Klr68.jpg)