09-07-2014, 21:07
@Hixovick Dzięki serdeczne, że uświadomiłeś mi o możliwości kupna gry, bez konieczności doładowania okrągłej kwoty. Do tej pory nie miałem o tym pojęcia (ale i tak zamierzałem kupić 2 gry z VC więc nie jest źle
) Podam przy okazji jak to zrobić, żeby nie było takich problemów jak miałem ja ^^
1. Wybieramy grę którą chcemy kupić a następnie klikamy w "Proceed to Purchase"
2.Pojawia się okienko, które pokazuje ile mamy aktualnie kasy i ile potrzeba do kupna gry. Klikamy na ekranie dotykowym "Add founds:
3.Wybieramy "Add funds using a credit card"
4. Pojawiają się znajome cztery okienka z kwotami 50,100, 250 oraz 550 złotych i okienko "Required Amount only" . Wybieramy to ostatnie dzięki czemu płacimy tylko za samą grę i klikamy "Yes"
5. Potem kolejność jak w doładowywaniu pełnej kwoty poprzez kartę kredytową.
Mam nadzieję, że się komuś ten opis przyda. Skoro sprawy tak się mają to pewnie PTCG wleci do kolekcji
) Podam przy okazji jak to zrobić, żeby nie było takich problemów jak miałem ja ^^1. Wybieramy grę którą chcemy kupić a następnie klikamy w "Proceed to Purchase"
2.Pojawia się okienko, które pokazuje ile mamy aktualnie kasy i ile potrzeba do kupna gry. Klikamy na ekranie dotykowym "Add founds:
3.Wybieramy "Add funds using a credit card"
4. Pojawiają się znajome cztery okienka z kwotami 50,100, 250 oraz 550 złotych i okienko "Required Amount only" . Wybieramy to ostatnie dzięki czemu płacimy tylko za samą grę i klikamy "Yes"
5. Potem kolejność jak w doładowywaniu pełnej kwoty poprzez kartę kredytową.
Mam nadzieję, że się komuś ten opis przyda. Skoro sprawy tak się mają to pewnie PTCG wleci do kolekcji
![[Obrazek: Clipboard01Klr68.jpg]](http://wrzucaj.net/images/2014/07/05/Clipboard01Klr68.jpg)