12-07-2014, 19:35
Recenzje starszych wersji Pokemon, na zagranicznych kanałach można je znaleźć, jednak wolałbym zobaczyć je u was po polsku. Dla waszej informacji, po wpisaniu frazy "pokemon recenzja" wasze filmiki z XY oraz BW2 są na dwóch pierwszych miejscach. Recenzje/podglądy starszych wersji, a może nawet i cały Time Warp serii Pokemon?
Widziałbym też chętnie recenzje innych gier na konsole przenośne Nintendo(GameBoye, DS).
Oczywiście rozumiem każdy coś chce, a 3/4 filmików robi Dark Archon, czasu mało. Po prostu wasze materiały wciągają niesamowicie, chciałbym codziennie coś pożerać, aby zaspokoić mój głod.
Cieszy mnie bardzo, że taki serwis ma jakieś takie swoje wyrażenia czy jak to określić, typowe tylko dla niego - "kokoszki", "pokedziałki" itp.
Własny odtwarzacz filmów zaskakuje szybkością i fpsami w porównaniu do YouTube'a.
Jest dobrze, ale jak widać chcecie się rozwijać, więc może być jeszcze lepiej
Widziałbym też chętnie recenzje innych gier na konsole przenośne Nintendo(GameBoye, DS).
Oczywiście rozumiem każdy coś chce, a 3/4 filmików robi Dark Archon, czasu mało. Po prostu wasze materiały wciągają niesamowicie, chciałbym codziennie coś pożerać, aby zaspokoić mój głod.
Cieszy mnie bardzo, że taki serwis ma jakieś takie swoje wyrażenia czy jak to określić, typowe tylko dla niego - "kokoszki", "pokedziałki" itp.
Własny odtwarzacz filmów zaskakuje szybkością i fpsami w porównaniu do YouTube'a.
Jest dobrze, ale jak widać chcecie się rozwijać, więc może być jeszcze lepiej