Po zmianie wyglądu witryny, na wszystkich podstronach (dodaj artykuł, moja treść, moja kolekcja etc.) panel osobisty nie rozwija się pod górnym "paskiem" z logo Arhn.eu, nazwą użytkownika i opcją wylogowania, lecz pojawia się na nim zasłaniając jego pewną część. Na stronie głównej problem nie występuje.
Na dodatek zauważyłem, że znajdując się na forum, panel osobisty różni się rodzajem oraz kolorem czcionki od tego ze strony głównej i jej podstron takich jak kolekcja, dodaj artykuł itp. .
Chciałbym zwrócić uwagę będąc w temacie panelu osobistego, na moim zdaniem niezbyt atrakcyjnie wyglądający napis pełniący funkcję jego zwijania/ukrywania.
PS. wbrew moim oczekiwaniom wątek żyje i nie skończyło się na dwóch postach mojego autorstwa
Windows 7 64bit, 1366x768, Google Chrome Wersja 35.0.1916.153 m
Na dodatek zauważyłem, że znajdując się na forum, panel osobisty różni się rodzajem oraz kolorem czcionki od tego ze strony głównej i jej podstron takich jak kolekcja, dodaj artykuł itp. .
Chciałbym zwrócić uwagę będąc w temacie panelu osobistego, na moim zdaniem niezbyt atrakcyjnie wyglądający napis pełniący funkcję jego zwijania/ukrywania.
PS. wbrew moim oczekiwaniom wątek żyje i nie skończyło się na dwóch postach mojego autorstwa

Windows 7 64bit, 1366x768, Google Chrome Wersja 35.0.1916.153 m