19-07-2014, 03:52
Co do oznaczeń, wiadomo dzieciaki z podstawówki na pewno nie powinny grać w żadną część z serii grand theft auto (ja grałem już w zerówce w GTA ale ja coś robiłem o czym zaraz napisze) ale też bez przesady żeby nie sprzedać gry od 18 tylko dlatego że ma 17 lat bo to troszkę bez sensu, ale też myślę że to że ktoś ma to 17/18 lat to nie oznacza że (choć w prawo w PL na to zezwala)np. pić alkohol, ponieważ wiek nie równa się dojrzałość, czasami jest tak że 14/15 latek może być dojrzalszy(=bardziej odpowiedzialny!) od 20 latka, wiec ograniczenia wiekowe mają średni sens (to co pisałem wyżej nie oznacza oczywiście że jakikolwiek 15 latek nawet mocno dorosły powinien spożywać alkohol!) a o co mi chodziło z pierwszym nawiasie? a o to że rozumiałem mimo małego wieku że to tylko gra i naprawdę bym zginą, kradnięcie samochodów jest złe itp. A i gry na pewno nie rodzą przemocy gram od takiego od jakiegoś 4-5 roku życia, robiłem finiszery w Mortal kombat itp. a jakoś jeszcze nikogo nigdy nie zabiłem ani nie jestem psycholem... Jarosz99 fajnie masz że twoja mama szanuje twoją pasję, moja uważa że tracę czas i przez większą część doby muszę udawać kogoś kim nie jestem pewnie dlatego siedzę nocami i gram wtedy nikt się mnie nie czepia i mogę robić to co lubię i za swoje zarobione pieniądze (wątpię że kiedykolwiek dostane od niej grę/konsole ostatnią grę którą mi kupiła to było M&B i to ok 4/5 temu) #wcalesieniezale :v