Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Multiplatform v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Zarobek w GTA Online
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Zarobek w GTA Online
Dra_ Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja: 1
30-07-2014, 17:09
Dachowiec jest rzeczywiście najszybszą metodą. Przy ustawieniu na wysoki poziom trudności można dostać 18750$. Poza tym ciężko mi coś doradzić, bo nie wiem jaki masz poziom. Może to się przyda: http://gta.wikia.com/Missions_in_GTA_Online
W przypadku Dachowca jest duża szansa na zaproszenie od innych, więc poziom ma mniejsze znaczenie.

Inne sposoby są mniej efektywne, ale może coś pomogą:
- zbieranie aut dla Simeona, szczególnie high priority vehicles (nie mam pojęcia jaka jest nazwa w polskiej wersji gry) - minusem są 2 gwiazdki od policji i w drugim przypadku zainteresowanie innych graczy.
- sprzedaż aut w LS Customs - z tego co przeczytałam możliwa jest tylko raz na dzień w grze/48 minut czasu rzeczywistego. Można dostać do 9500$ za auto, ale trzeba uważać, żeby ktoś nie wyznaczył nagrody za naszą głowę za kradzież aut z ulicy.
W obu wypadkach cena aut zależy od modelu oraz ich stanu.
- robienie survivali - do 30 000$. Najlepiej je robić w kilka osób, ale zawsze można się do kogoś dołączyć. Niestety przejście przez 10 fal trwa dość długo i wydaje się sporo kasy na amunicję, chyba że ktoś potrafi sobie poradzić z zasobami, które pojawiają się na mapie. Ja niestety zawsze muszę dokupować broń. :P
- rabowanie pojazdów opancerzonych - zawsze jest to kilka dodatkowych tysięcy, jednak jest to zdarzenie losowe, więc mogą się pojawić na mapie, a mogą nie. Przyciągają też innych graczy.
- zgarnianie kasy za głowy innych graczy lub wyznaczonych przez Lestera NPC - do 9 000$.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Zarobek w GTA Online - przez Miki8146 - 28-07-2014, 18:43
RE: Zarobek w GTA Online - przez kokoshkv - 28-07-2014, 18:54
RE: Zarobek w GTA Online - przez Quxo - 29-10-2014, 21:02
RE: Zarobek w GTA Online - przez Dra_ - 30-07-2014, 17:09
RE: Zarobek w GTA Online - przez Miki8146 - 30-07-2014, 22:06

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 07-06-2025, 05:42 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.