30-07-2014, 20:31
Witam, jest to temat o 4 konsolach przenośnych ale wybrałem ten temat (3ds'y), ponieważ jest chyba najbardziej popularny. Otóż mam zamiar kupić konsolę przenośną. I teraz powód dla którego większość odradziła by mi psp, mam ps2 ale na psp jest sporo innych fajnych tytułów (loco roco, patapon, dirt czy coś takiego wiem że od codemasters). Dalej, vita... mój budżet na razie wynosi +/- 450 zł więc na vitę albo dozbierać albo używana. Ds... zawsze marzyłem o konsoli nintendo lecz teraz ds'y można dostać tylko używane. 2DS... dlaczego nie 3DS? Bo ta cena, 2DS'a można dostać za 500 zł nowego więc to bym jeszcze zniósł.
Czekam więc na odpowiedzi, liczą się dla mnie wypowiedzi z uzasadnieniem najlepiej od tych którzy posiadają przynajmniej 2 konsole z wyżej wymienionych. Myślałem też o czymś takim jak PSP+GBA (jak już wspomniałem wcześniej, zawsze chciałem mieć konsolę nintendo)
Czekam więc na odpowiedzi, liczą się dla mnie wypowiedzi z uzasadnieniem najlepiej od tych którzy posiadają przynajmniej 2 konsole z wyżej wymienionych. Myślałem też o czymś takim jak PSP+GBA (jak już wspomniałem wcześniej, zawsze chciałem mieć konsolę nintendo)