31-07-2014, 10:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2014, 10:38 przez GruchaGame.)
Dariusxq, pisząc że 2ds jest w polsce droższy od 3ds'a porównujesz chyba nowego 2ds'a do używanego 3ds'a, tak? Nowego 2ds'a można dostać za 600 zł z np. pokemon x/y. Co do używanego 3ds'a to ty kupiłeś z gwarancją czy bez?
Jeśli kręcą cie klimaty Nintendo (Mario, Poki, Zeldy, Kirby)... Oprócz GB CLASSIC nigdy nie miałem styczności z żadną konsolą nintendo, ale chciałbym mieć jakąś konsolę tej właśnie marki.
Trochę jednak przerażają mnie ceny gier na 3DS'a (100-150 zł). Mam 13 lat i dostaję co miesiąc 100 zł kieszonkowego mój budżet będzie wynosił w okolicach września 500 zł więc na 3ds'a z grą (używanego) by starczyło, a potem co? 2 gry co 3 miesiące? Vita jest dość kiepska więc mogę ją wykluczyć. Może podam gry, a właściwie typy gier jakie lubię:
-wyścigówki (colin mcrae rally 2005 z ps2)
-chyba to są RPG (władcy pierścieni trzecia era)
-platformówki (rayman 2 revolution, crash of the titans)
-przygodówki (harry potter i zakon feniksa, władcy pierścieni powrót króla)
-nie lubię żadnych strzelanek.
Więc chyba wyścigami wygra psp, rpg mniej więcej po równo, platformówkami chyba 3ds licząc gry z ds'a, przygodówkami nie mam pojęcia.
http://allegro.pl/konsola-nintendo-3ds-c...10711.html - nowy 3ds z 12 miesięczną gwarancją.
Jeśli kręcą cie klimaty Nintendo (Mario, Poki, Zeldy, Kirby)... Oprócz GB CLASSIC nigdy nie miałem styczności z żadną konsolą nintendo, ale chciałbym mieć jakąś konsolę tej właśnie marki.
Trochę jednak przerażają mnie ceny gier na 3DS'a (100-150 zł). Mam 13 lat i dostaję co miesiąc 100 zł kieszonkowego mój budżet będzie wynosił w okolicach września 500 zł więc na 3ds'a z grą (używanego) by starczyło, a potem co? 2 gry co 3 miesiące? Vita jest dość kiepska więc mogę ją wykluczyć. Może podam gry, a właściwie typy gier jakie lubię:
-wyścigówki (colin mcrae rally 2005 z ps2)
-chyba to są RPG (władcy pierścieni trzecia era)
-platformówki (rayman 2 revolution, crash of the titans)
-przygodówki (harry potter i zakon feniksa, władcy pierścieni powrót króla)
-nie lubię żadnych strzelanek.
Więc chyba wyścigami wygra psp, rpg mniej więcej po równo, platformówkami chyba 3ds licząc gry z ds'a, przygodówkami nie mam pojęcia.
http://allegro.pl/konsola-nintendo-3ds-c...10711.html - nowy 3ds z 12 miesięczną gwarancją.