Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Księga Życzeń i Zażaleń v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »

Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX
theNewbie__ Offline
Pong
*
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
04-08-2014, 10:22
Mr. A. Dark Winking skupiles sie na luźno wcisnietych "PeeSach" mojej żony mijając sedno I punk tematu. A mianowicie urządzenie ViperX od firmy Tuact. I szczerze nie chce wyjsc na ignoranta polskiej mowy oraz języka polskiego to to kto w jaki sposób pisze lub mowi jest mi calkowicie "ani ziębi ani grzeje". Nie chce tez wyjsc na ignoranta w stosunku co do ciebie gdyż text przeze mnie pisanany nie moze pokazac czy z przymrozeniem oka czy na powaznie krytykuje i czy wogole krytykuje. Chcial bym uniknac nieporozumienia. Szczerze ogladam was i nie tylko was, ale stwierdzam ze wam podobnych jest wiecej niż internet jest w stanie pomiescic ale wolalem napisac wlasnie do was biorac pod uwage to ze to wlasnie z wasza opinia i z waszym zdaniem co do prezentacji, recenzji, opisow czy punktu widzenia zgadzam sie czy utozsamiam najbardziej. Wasze materialy maja sens i sa w miare obiektywne na tyle na ile jest to mozliwe biorac pod uwage ze kazdy i tak nawet najbardziej neutralnie i tak przemyci swoj punkt widzenia i swoje zdanie.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX - przez theNewbie__ - 03-08-2014, 11:26
RE: Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX - przez Dark Archon - 04-08-2014, 01:34
RE: Prośba o recenzje/przedstawienid Tuact VenomX - przez theNewbie__ - 04-08-2014, 10:22

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-07-2025, 04:15 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.