Rozumiem, że w tym temacie można zamieszczać wszystkie filmy godne/niegodne polecenia, jakie się widziało w kinie? ;x. To polecę coś nie powiązanego z komiksami :P. Z ostatnich jakie widziałam to "Bogowie", bardzo przypadł mi do gustu (pomimo krwistych scen z rozbebeszonymi pacjentami). Recenzje możecie oblookać na filmwebie albo gdzieś indziej w sieci.
Dziś idę na "Udajac gliniarzy" (Let's Be Cops). Jakby co, to dam znać o swoich wrażeniach
.
Btw. dla tych, co chcieliby często chodzić do kina, a mają mało kasy, to polecam różnego typu zniżki oferowane przez różne sieci, np. w środy w cinemacity- 2 bilety w cenie jednego normalnego, multikino- tzw. środy z orange (podobnie do cinemacity) i bueno czwartki (nie wiem czy przedłużyli tą promocję). Jest tego więcej...kwestia sprawdzenia
.
Edit: Co do "Udając gliniarzy"- humor momentami mega zryty, prawie popłakałam się ze śmiechu
. Jeżeli ktoś lubi tego typu komedie z dragami i cyckami w tle to myślę, że mógłby pójść. Fabuła, jak dla mnie, ładnie kleiła się w całość i aktorzy ok- nie miałam wrażenia sztuczności.
Dziś idę na "Udajac gliniarzy" (Let's Be Cops). Jakby co, to dam znać o swoich wrażeniach

Btw. dla tych, co chcieliby często chodzić do kina, a mają mało kasy, to polecam różnego typu zniżki oferowane przez różne sieci, np. w środy w cinemacity- 2 bilety w cenie jednego normalnego, multikino- tzw. środy z orange (podobnie do cinemacity) i bueno czwartki (nie wiem czy przedłużyli tą promocję). Jest tego więcej...kwestia sprawdzenia

Edit: Co do "Udając gliniarzy"- humor momentami mega zryty, prawie popłakałam się ze śmiechu