(08-11-2014, 17:02)CriX Doomsday napisał(a): A teraz powiem ci to samo co ty mówiłeś. Gość nie musi być encyklopedią i wiedzieć wszystko. Może nawet nie ma konsoli, żeby sprawdzić jaki język jest w grze. Sam nie raz sprzedawałem gry, w które nie grałem i mogłem się opierać tylko na informacjach z pudełka lub własnej wiedzy.
To, że tobie się przez lenistwo nie chciało nawet zapytać o język, jest wyłącznie TWOJĄ WINĄ. Sprzedawca podał informacje i nikogo w błąd nie wprowadził. Nikt nikogo oszukać nie próbował. Ty przejechałeś się na własnym lenistwie więc pretensje ponownie - tylko do siebie.
Proponowałbym zakończyć i zamknąć temat bo jak widzę, do niczego już więcej tu nie dojdziemy.
Sprzedawca nie zawinił, sprawa rozwiązana.
Czy ty w ogóle czytałeś 1szy post? Koleś w aukcji napisał, ze przeszedł grę i że grał w nią na PS3....
Moją wina jest zaufanie niewłaściwemu sprzedającemu
Jego winą jest nie podanie kluczowej informacji jaką jest JĘZYK W GRZE co znacząco wpływa na cenę gry. W j. niemieckim dla mnie jest bezwartościowa gdzie w j. angielskim od 60 do 80zł
Obowiązkiem sprzedającego jest tak opisać produkt, żeby nie było jakichkolwiek wątpliwości.
Przez tego osobnika straciłem zaufanie do prawie wszystkich sprzedających i do wszystkich "prywatnych sprzedających"