29-12-2014, 16:55
Devil Survivor Overclocked - trudna (dla mnie) gra RPG, gdzie ciągle trzeba zmieniać członków drużyny i ich skille, inaczej dostajesz po dupie od wrogów
Walki są wymagające, zwłaszcza jak pierwszy raz grasz w gry SMT i musisz ogarnąć najpierw mechaniki rządzące grą. Jak na razie jest bardzo satysfakcjonująca, jestem w 4 dniu i mam jak na razie 14h, a będzie tego więcej.
Donkey Kong Country Returns 3D - skoro wolisz platformówki, to ta po jakimś czasie staje się wymagająca dla gracza, zwłaszcza gdy chcesz zebrać wszystkie puzzle, wtedy naprawdę musisz się postarać, by je zdobyć
A co do gier zmuszających do myślenia... Może zacznij przygodę z Professorem Laytonem? Zagadki w tej grze szybko zwalą cię z nóg

Donkey Kong Country Returns 3D - skoro wolisz platformówki, to ta po jakimś czasie staje się wymagająca dla gracza, zwłaszcza gdy chcesz zebrać wszystkie puzzle, wtedy naprawdę musisz się postarać, by je zdobyć
A co do gier zmuszających do myślenia... Może zacznij przygodę z Professorem Laytonem? Zagadki w tej grze szybko zwalą cię z nóg