10-02-2015, 02:29
Ja osobiście uważam ze cyfrowe wersje na pewno staną się powszechniejsze od pudełkowych ale w pudełkowych grach jest to czego nie uświadczymy w wersjach cyfrowych i myślę że najważniejszą z tych rzeczy jest odczucie posiadania na własność otóż mówię tu o tym że jest różnica między grą kupioną na Steam czy Origin a grą kupioną w wersji pudełkowej w empiku czy innym sklepie według mnie największym plusem gier pudełkowych jest to że posiadamy je na własność i nikt nam jej nie zabierze z naszej pułki i nie jest ona dostępna w internecie na Steam czy Origin jednym słowem całkowite bezpieczeństwo naszej gry kolejnym plusem według mnie jest satysfakcja bo co wzbudzi bardziej naszą satysfakcje lista naszych gier na danej części monitora czy kolekcja gier na naszej półce co prawda jedni cenią w grach cyfrowych to że są dostępne w jednym miejscu w komputerze i nie muszą szukać między pudełkami na półce w grach w dystrybucji cyfrowej dobre jest to że możemy szybko kupić grę bez chodzenie po sklepach i szybko ją zdobyć na nasz komputer kolejnym plusem gier cyfrowych jest to że nie trzeba nam szybkiego napędu czy napędu Blu-Ray które w konsolach są dostępne od lat choć na konsolach też możemy kupić grę cyfrową moim zdaniem gry cyfrowe staną się większą częścią przemysłu gier ale nie będą nam w stanie zastąpić tego czego doświadczamy w wersjach pudełkowych.