Witajcie  Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Nie spodziewałem się takiej ilości chętnych.
 Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Nie spodziewałem się takiej ilości chętnych.
Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:
Gra Splinter Cell - Crix Doomsday
Plakat 1 - kaczmar456
Plakat 2 - inquis1t0r
Plakat 3 - Mkali
Plakat 4 - hellgatex
Plakat 5 - Wielkimati
Plakat 6 - matizc
Plakat 7 - Kicaken
Plakat 8 - Czeka na wygranie! wygrywa: Maurek
plakat 9 - Micvhu
Plakat 10 - parasolka
Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu ) wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym kwietnia!
 ) wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym kwietnia!
Pozdrawiam,
Link.

Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Nie spodziewałem się takiej ilości chętnych.
 Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Nie spodziewałem się takiej ilości chętnych.Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie...
W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy:
Gra Splinter Cell - Crix Doomsday

Plakat 1 - kaczmar456
Plakat 2 - inquis1t0r
Plakat 3 - Mkali
Plakat 4 - hellgatex
Plakat 5 - Wielkimati
Plakat 6 - matizc
Plakat 7 - Kicaken

Plakat 8 - Czeka na wygranie! wygrywa: Maurek
plakat 9 - Micvhu
Plakat 10 - parasolka

Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki (tak znowu
 ) wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym kwietnia!
 ) wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym kwietnia!Pozdrawiam,
Link.