Cześć wam ponownie!
Widzę że rzeczywiście trafiłem na skarby, dziękuję wszystkim zainteresowanym i w dalszym ciągu czekam na wypowiedzi kogoś bardziej doświadczonego niż ja w takich klimatach.
Chciałbym was poinformować że mam dla was kolejną porcję zdjęć, bowiem znalazłem jeszcze parę ciekawych rzeczy.
Chciałbym pokazać wszystko, oprócz tych na prawdę najnudniejszych rzeczy bo wiem że najbardziej ciekawi nas wszystkich to samo.
Oczywiście jak ktoś by orientował się ile to może być warte zapraszam do wypowiedzi.
Aparat nie złapał ostrości ale chyba wiadomo co to jest, tak na zachętę:
![[Obrazek: vi-iCjikj.jpg]](http://img.kkhost.pl/vi-iCjikj.jpg)
Więc zapraszam was na kontynuacje przeglądu moich znalezisk, niestety nie jest to cała kolekcja Secret Service jak się spodziewałem, ale jak nie patrząc znalezienie takiej ilości powtórek raczej jest bardzo rzadkie. Przejdźmy bowiem do konkretów.
Tak jak poprzednio, zdjęcia: LINK DO ZDJĘĆ
Spis na podstawie kolejności zdjęć:
Zostawmy sobie na koniec najlepsze
Na początek zdjęć możecie znaleźć raczej nieinteresujące was encyklopedie i historie świata, w stanie nowym.
W kolejnej części zdjęć są programy do pracy na komputerze (wybrałem najciekawsze moim zdaniem).
3 pozostałe zdjęcia najbardziej przykuły moją uwagę, na pierwszym jest Brain Fodder (program do rozwoju pamięci - tak piszą), natomiast na kolejnych 2 Dzieje Polski część 1 i część 2, obydwie z plombami tyle że 2 część jest jeszcze w folii.
Przejdźmy teraz do tej bardziej interesującej części
Płyty CD:
- Koziołek Matołek - Program edukacyjny - nowy
- Gulp! - szczerze nie mam pojęcia co to może być - stan bdb
- Akira - podejrzewam że to gra, aczkolwiek mogę się mylić - stan bdb
- PPaint 6.4 - wrzucam raczej jako ciekawostka - w folii
- Kajko i Kokosz - Program edukacyjny - nowy
- Battle Chess - stan nowy
- Z.A.R - gra Techlandu - w folii
- EA Compilation - stan nowy
2 zdjęcia z akcesoriami wartymi uwagi:
- Myszka w kształcie piłki (wątpię aby to było wygodne
) - stan nowy
- Zewnętrzna stacja dyskietek do Amigi lub Commodore - stan nowy
"Pierwsza polska gra na CD-ROM" - Nowy Teenagent - co prawda nie wersja premierowa ale jest w folii
No i najfajniejsze na koniec:
Nintendo 64:
- Diddi Kong Racing - pełny zestaw (tak znalazłem jeszcze jedną grę)
- Konsola Nintendo 64 - pełen zestaw
Czasopisma:
- Secret Service nr. 49 x4
- Secret Service nr. 50
- Secret Service nr. 53 x6
- Secret Service nr. 54 x5
- Secret Service nr. 55 x7
- Secret Service nr. 56 x3
- Secret Service nr. 57 x4
- Secret Service nr. 58 x5
- Secret Service nr. 59 x3
- Secret Service nr. 60
- Czasopismo NEO
- Czasopismo GRAJ! + 4 płyty z grami
- CD-ACTION nr. 11 + 2 płyty CD
Czasopisma wyglądają jakby dopiero ktoś je wypuścił na rynek, pudełko z płytami w CD-Action także bardzo dobrze, stan płyt idealny (prawdopodobnie nigdy nie widziały stacji CD)
Mam nadzieję że aż tak bardzo was nie zanudziłem tymi pierwszymi zdjęciami, ale sądzę że są chociaż w minimalnym stopniu warte uwagi, w końcu są one z tego samego miejsca co reszta. Mam jeszcze różne komponenty do komputerów (karty dźwiękowe, karty graficzne oraz inne) ale one raczej w tym miejscu nie znajdą pasjonatów. Myślę że więcej do pokazania nie mam, niewykluczone że czegoś jeszcze nie znajdę, w tedy postaram się to wam zaprezentować. Takie drobne przeniesienie w czasie
Co o tym sądzicie? Ktoś potrafiłby to wycenić? Nie mówię że zaraz wszystko, wystarczy mi częściowa wycena. W razie potrzeby mogę zrobić dodatkowe zdjęcia, to żaden problem.
Jeszcze raz dziękuję za poświęcony mi czas i zainteresowanie tematem!
Nie bójcie się pytać, postaram się na wszystkie pytania odpowiedzieć!
Widzę że rzeczywiście trafiłem na skarby, dziękuję wszystkim zainteresowanym i w dalszym ciągu czekam na wypowiedzi kogoś bardziej doświadczonego niż ja w takich klimatach.
Chciałbym was poinformować że mam dla was kolejną porcję zdjęć, bowiem znalazłem jeszcze parę ciekawych rzeczy.
Chciałbym pokazać wszystko, oprócz tych na prawdę najnudniejszych rzeczy bo wiem że najbardziej ciekawi nas wszystkich to samo.

Aparat nie złapał ostrości ale chyba wiadomo co to jest, tak na zachętę:
![[Obrazek: vi-iCjikj.jpg]](http://img.kkhost.pl/vi-iCjikj.jpg)
Więc zapraszam was na kontynuacje przeglądu moich znalezisk, niestety nie jest to cała kolekcja Secret Service jak się spodziewałem, ale jak nie patrząc znalezienie takiej ilości powtórek raczej jest bardzo rzadkie. Przejdźmy bowiem do konkretów.
Tak jak poprzednio, zdjęcia: LINK DO ZDJĘĆ
Spis na podstawie kolejności zdjęć:
Zostawmy sobie na koniec najlepsze

Na początek zdjęć możecie znaleźć raczej nieinteresujące was encyklopedie i historie świata, w stanie nowym.
W kolejnej części zdjęć są programy do pracy na komputerze (wybrałem najciekawsze moim zdaniem).
3 pozostałe zdjęcia najbardziej przykuły moją uwagę, na pierwszym jest Brain Fodder (program do rozwoju pamięci - tak piszą), natomiast na kolejnych 2 Dzieje Polski część 1 i część 2, obydwie z plombami tyle że 2 część jest jeszcze w folii.
Przejdźmy teraz do tej bardziej interesującej części

Płyty CD:
- Koziołek Matołek - Program edukacyjny - nowy
- Gulp! - szczerze nie mam pojęcia co to może być - stan bdb
- Akira - podejrzewam że to gra, aczkolwiek mogę się mylić - stan bdb
- PPaint 6.4 - wrzucam raczej jako ciekawostka - w folii
- Kajko i Kokosz - Program edukacyjny - nowy
- Battle Chess - stan nowy
- Z.A.R - gra Techlandu - w folii
- EA Compilation - stan nowy
2 zdjęcia z akcesoriami wartymi uwagi:
- Myszka w kształcie piłki (wątpię aby to było wygodne

- Zewnętrzna stacja dyskietek do Amigi lub Commodore - stan nowy
"Pierwsza polska gra na CD-ROM" - Nowy Teenagent - co prawda nie wersja premierowa ale jest w folii
No i najfajniejsze na koniec:
Nintendo 64:
- Diddi Kong Racing - pełny zestaw (tak znalazłem jeszcze jedną grę)
- Konsola Nintendo 64 - pełen zestaw
Czasopisma:
- Secret Service nr. 49 x4
- Secret Service nr. 50
- Secret Service nr. 53 x6
- Secret Service nr. 54 x5
- Secret Service nr. 55 x7
- Secret Service nr. 56 x3
- Secret Service nr. 57 x4
- Secret Service nr. 58 x5
- Secret Service nr. 59 x3
- Secret Service nr. 60
- Czasopismo NEO
- Czasopismo GRAJ! + 4 płyty z grami
- CD-ACTION nr. 11 + 2 płyty CD
Czasopisma wyglądają jakby dopiero ktoś je wypuścił na rynek, pudełko z płytami w CD-Action także bardzo dobrze, stan płyt idealny (prawdopodobnie nigdy nie widziały stacji CD)
Mam nadzieję że aż tak bardzo was nie zanudziłem tymi pierwszymi zdjęciami, ale sądzę że są chociaż w minimalnym stopniu warte uwagi, w końcu są one z tego samego miejsca co reszta. Mam jeszcze różne komponenty do komputerów (karty dźwiękowe, karty graficzne oraz inne) ale one raczej w tym miejscu nie znajdą pasjonatów. Myślę że więcej do pokazania nie mam, niewykluczone że czegoś jeszcze nie znajdę, w tedy postaram się to wam zaprezentować. Takie drobne przeniesienie w czasie

Co o tym sądzicie? Ktoś potrafiłby to wycenić? Nie mówię że zaraz wszystko, wystarczy mi częściowa wycena. W razie potrzeby mogę zrobić dodatkowe zdjęcia, to żaden problem.
Jeszcze raz dziękuję za poświęcony mi czas i zainteresowanie tematem!
Nie bójcie się pytać, postaram się na wszystkie pytania odpowiedzieć!