Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 ... 41 Dalej »

Kangurek Kao
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Kangurek Kao
Kuryozum Offline
Magic claw!
*
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 6
Reputacja: 0
11-06-2015, 21:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2015, 21:34 przez Kuryozum.)
O_O, temat o Kangurku Kao. Za dzieciaka naprawdę długo przesiedziałem przy tej serii. Z perspektywy czasu, najbardziej podobała mi się jedynka. Była to jedna z niewielu gier, która trzymała mnie przy ekranie samym gameplayem i level designem; największą radość sprawiało mi odkrywanie nowych etapów i mapy. Każdy poziom zaprojektowany był inaczej - były levele-labirynty, poziomy z perspektywy 2D, walki z bosssami etc. Ścieżka dźwiękowa także była zróżnicowana; cytując klasyka "widać napracowanie".
Runda druga jest przerostem formy nad treścią - niepotrzebny pseudo otwarty świat, zrezygnowanie z mapy, słabe power-upy, miałki system ulepszeń postaci i zrezygnowanie z bonusowych etapów pełną gębą na rzecz prostych minigierek. Podobnie fabuła się nie sprawdziła i lepsze było rozwiązanie z poprzedniczki pozostawiające pole do popisu dla wyobraźni.
Trójka, to kompletna porażka. Bardzo krótka, poziomy praktycznie niezróżnicowane, fabuła z banalnej stała się po prostu słaba i śmieszna(nawet jak na grę dla dzieci), uboga ścieżka audio. Przeciwników można policzyć na palcach jednej ręki, nie wspomnę nawet o irytującym wyścigu wirtualnej rzeczywistości.
[Obrazek: DciAQ7t.jpg]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Kangurek Kao - przez AhleX - 20-02-2015, 23:21
RE: Kangurek Kao - przez Kuryozum - 11-06-2015, 21:23

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 11-07-2025, 13:27 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.