(07-08-2015, 21:18)kexus512@ napisał(a):(07-08-2015, 02:08)Hesher napisał(a):(06-08-2015, 22:19)GobiPLX napisał(a):(06-08-2015, 15:32)Hesher napisał(a): Mógłbym od siebie bardzo serdecznie polecić MacBooka Air 11'
Czy tylko mi się wydaje, czy słowa "gry" i "macbook" nie pasują do siebie?
Czy tylko ja zainstalowałem na Macu Windę na innej partycji i bez problemu grałem na wysokich w Crysisa przy 50ciu FPSach? Albo raczej: czy tylko ja testowałem Maca w praktyce i nie mówię tego, co połowa internetu nie wiedząc tak naprawdę o czym mówi? No chyba, że miałeś jakieś przykre zdarzenia z macami, coś Ci nie poszło, albo działałeś na starych modelach. Podziel się w takim razie informacją, chętnie posłucham.
Przeczytałem twój komentarz i nie wierzyłem że ten mac ma intel HD. Ale jednak ma. Powiedz mi: Jakim cudem grałeś w crysisa na wysokich ustawieniach. Mógłbyś nagrać filmik frapsem/bandicamem/czymkolwiek co pokazuje fpsy?
PS:Nie mam nic do apple, są ok.
Niestety fraps czy jakikolwiek inny program podczas nagrywania zmniejszyłby FPSy o połowę, a ten notebook nie ma wyjścia HDMI przez co nagranie przez moją nagrywarkę odpada, ale jak tylko znajdę chwilę chętnie podeślę jakiś filmik z paru gierek odpalonych na tym sprzęcie z widocznymi FPSami ale niestety... telefonem. Nie lubię takiego rozwiązania, ale chyba rozumiesz ^.^
/EDIT
Podsyłam też tutaj link do benchmarków. Są to jednak testy jedynie tych nowszych gier, a wspomniany przeze mnie Crysis jest nieco starszy no i mniej wymaga

http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Gr...588.0.html