14-12-2015, 21:13
(14-12-2015, 18:27)Witold napisał(a):(08-12-2015, 23:47)arkhadius napisał(a): Ja bym wystawił negatywa (po pensach wnioskuję, że to eBay.co.uk, a tam sprzedający nie może Ci negatywa wystawić) i jak będzie chciał żebyś go usunął to najpierw niech przeleje konkretny upust.Jak prawdziwy cebulaczek, oddaj 50% wartości za plastikowy case, albo popsuje Ci opinie albo zgłosze do ebaya że towar niezgodny z opisem (swoją drogą zgodny, ale uszkodzony w transporcie ale cebula motzno)![]()
Tak jak wyżej wspominałem, case został uszkodzony w transporcie, winny i niewinny jest sprzedawca- fakt, mógł lepiej zabezpieczyć.
Napisałeś, że zamówiłeś grę w normalnym zwykłym opakowaniu na CD. Strzelam, że nie jest to żadne pudełko od gier PlayStation i tym podobnych, stąd w jaki sposób inny case zaniża jego wartość, kiedy wszystkie opakowania CD były robione na jedno kopyto?
Oraz jakiego zwrotu Ty się domagasz? Pół funta maksymalnie mógłbyś dostać.
Jak napisałem - CD-case. Czyli właśnie coś w stylu tych pudełek z grami dla pierwszego PS - z instrukcją "schowaną" za przednią okładką. I w ogóle nie wiem, po co się wypowiadasz w wątku, w którym nie masz nic do powiedzenia/doradzenia poza głupkowatymi tekstami o cebuli (a dodajmy jeszcze do tego fakt, że nawet nie wiesz, o jakim opakowaniu mowa - typowa postawa "nie znam się, ale się wypowiem").